Drifturi, jaloane si cai putere la Polus Center weekendul asta

Dacă am plecat la Timișoara cu Usturoiul în weekendul în care a avut loc Campionatul Internațional de Gătit în Aer Liber, la Polusache Mall (cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania), weekendul ăsta are loc Campionatul Național de Îndemânare Auto 2014 – Etapa a VII-a. În colaborare cu ACR.

Acest ACR

campionatul-na-ional-de-indemanare-auto-2014-etapa-a-vii-a-i103747

Asta înseamnă drifturi, jaloane, derapaje controlate, slalomuri, întoarceri cu frâna de mână, mașini tari și – presupun, că eu nu le mai văd, că altfel îmi pune arsenic în cafea – gajici frumoase; și îi veți putea aclama pe piloții noștri juniori Hanea Mihnea și Hanea Natali (din Cluj). Mai multe informații – pe www.gtautoclub.ro.

Dacă veniți, ca mine, însoțiți de moștenitorul imperiului, și dacă nu mai vrea miros de cauciucuri arse, atunci vă foarte, foarte, foarte recomand să îl duceți o tură să vadă magazinul LEGO din Polus. Fraților, este in-cre-di-bil! Vreau să mă încuie acolo o noapte, să mă joc cu piesele, și dacă mi-l lasă și pe Gaben cu mine, apăi să vedeți voi chiote și chiuituri de fericire!!!! Că și ăsta-i ca un copil.
Magazinul LEGO din Polus Center Cluj - 02 Magazinul LEGO din Polus Center Cluj - 03   Magazinul LEGO din Polus Center Cluj - 07Magazinul LEGO din Polus Center Cluj - 09  Magazinul LEGO din Polus Center Cluj - 05Magazinul LEGO din Polus Center Cluj - 08  Magazinul LEGO din Polus Center Cluj - 01

Magazinul LEGO din Polus Center Cluj - 06

 

8 lovituri, dă-i și tu!