Două rusoaice fierbinti

Ieri am mers pe pârtieeeeee, băăăăă, pârtieeeee, nu vezi că vin io? Plin de rusi, polonezi din ăia din Cehia, români si un mojo foarte fain. O sa va pun filmulet cu Gropar pe schiuri, prima data in sfânta lui viată, multumesc, Toma Nicolau, cel mai tandru, dar ferm instructor de ski, ca am si zis ca-mi schimb numele blogului in Clăparul.ro.

Apoi am rămas să fac frig o oră, până instructorul meu de ski rupea pârtia. Apoi, când am văzut că instructorul meu de ski care rupea pârtia nu mai cobora odată, m-am hotărât să cobor de unul singur pe telecabină. In acest scop meschin, m-am indreptat catre teleferic si m-am suit intr-un asemenea sicriu, pregătit de niste Tantra Yoga – cu lămâie. Dar, inainte sa se inchida usile, odată numai ce au tâsnit inăuntru două rusoaice tinere, frumoase si imbujorate! Si schioare, care indata au inceput sa ciripeasca pe limba lor, ignorându-ma total. Mai mult, au inceput sa se si dezbrace la minus 80 de grade, ca la rusi asta e temperatura ideala de plajă (eu, in loc de degete, aveam fish fingers congelate, asa ma simteam).

Si, in timp ce ambele popoare erau ocupate sa se ignore unul pe celalalt, eu ma straduiam sa vad ce prind din rusa aia a lor. Si, fiindca nu sunt chiar batut in cap cu limbile straine, adica am urechea mai buna decat, sa zicem, o buturugă, m-am prins ca discutau despre băieti. Cum m-am prins? Păi la un moment dat una dintre ele, lăsându-se purtată de explicatia dată partenerei, a mimat cum prinde pe cineva de brate si-l zgâltâie catre ea, insotind acest proces cu niste sunete de act sexoal. Apoi, dându-si seama de ce a comis, s-a uitat la mine cu stupefactie; asa ca i-am zis:
– Hallo!
– Hey, zice ea.

Apoi inghiti in sec.

– Paruski?
– Niet, zic; rumunski.
– Ha?
– Romania, zic.
– Yes, but do you understand Russian?
– Ni panimaiu, ii zic. I don’t speak a word of Russian.

Parcă ii căzuse un ditamai pietroiu de pe inimă! Si asa usurată a răsuflat, că s-a făcut primăvară in cabină. Si au continuat sa discute despre nu stiu ce rus aprig de-al lor, care nu stiu cum face el sex cu ea, sau ceva de genul. Si asa au trecut cele cateva minute pana la baza, unde am coborat. Dupa ce si-au luat schiurile, s-au intors sa-si ia la revedere; moment in care m-am uitat la ele si le-am zis cu cel mai rusesc accent pe care mi l-a insuflat mămica mea, care de fapt e o doamnă si si o profă de rusă totodată:
– U tibia crassivoie glaza. Dosfidanie. (ai ochi frumosi. la revedere).

Va rog sa ma credeti ca sunt aproape sigur ca cu faza asta voi ajunge subiect de postare pe ceva blog din Rusia.

Tabara de Fotografie pentru Bloggeri, ediția a treia, este un eveniment organizat de Foto Union, cu sprijinul Neola, HotelKehlbachwirtDomeniile Vînju MareHotel Continental Forum OradeaOpelși Anagrama.

19 lovituri, dă-i și tu!