4 lovituri

 1. Simona
  12, December, 2014 @ 10:51 am

  Multumim foarte mult pentru povestea despre proiectul nostru. Remorca aia, pe langa faptul ca asigura un confort atat de necesar cainilor inainte de a intra in misiune, ne ajuta foarte mult si cu optimizarea costurilor si a logisticii pentru orice deplasare: 3-4 caini intr-o remorca inseamna 3-4 caini mai putin in masini, care masini trebuie sa duca si oameni si bagaje. Ceea ce nu e de neglijat avand in vedere ca majoritatea (daca nu toate) deplasarilor sunt acoperite din buzunarele proprii. Deci, o masina in loc de 3-4 ne salveaza de la multe.

  Referitor la Max – eu cred ca este un caz izolat si nu exista comparatie avand in vedere faptul ca cainii nostri sunt parte din familie si sunt ai nostri cu mult inainte de a deveni caini utilitari 🙂 De aceea ne si straduim atat sa le asiguram bunastarea, pe langa faptul ca ii punem la munca.

  Reply

 2. zoltybogata
  12, December, 2014 @ 1:42 pm

  Mii de mulțumiri din partea noastră. Multă sănătate

  Reply

 3. Atti
  12, December, 2014 @ 2:21 pm

  Gropare, am povestit de cainii utilitari la cei doi arici pe care ii am in gestiune, o zis ca e musai sa donez. Na, o zis, o facem.

  Referitor la punctul doi: eu chiar am atestat de ghid turistic, cred ca e cazul sa ma folosesc de el. Face bine la suflet sa prezinti unui strain orasul asta asa cum trebuie. Si sa il feresti de stupizele neplacute 🙂

  Reply

 4. Simona
  12, December, 2014 @ 7:50 pm

  Atti, noi aici la CST, pentru toti care doneaza, am pregatit niste recompense. Noi ne-am gandit la ele asa, ca pentru oameni, dar bag de sama ca trebuie sa inventam ceva pentru aricii care probabil in sinea lor vor sa fie utilitari, dar nu stiu cum sa spuna.

  Reply