Două bilete la concertul Billy Idol de la Cluj. Vrei?

Billy Idol vine la Cluj într-un show, zic eu, extrem de dinamic pentru un moşulică de vârsta lui:

Până pe 31 martie inclusiv, biletele se vând cu discount pentru categoriile Gazon A, Gazon B, Inel Inferior şi Inel Superior. Le puteţi cumpăra online pe www.eventim.ro, în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești), stand vânzare Polus Center, stand vânzare Iulius Mall şi de la agenţia Amprenta (că doară ei organizează).

www.groparu.ro oferă două bilete gratis – prin tragere la sorţi pe random.org – unui comentator care îmi argumentează în cel puţin două fraze de ce doreşte biletul. Mai trebuie să-mi comenteze cu adresă de e-mail validă (nu gravidă). Poate să mai fi participat la concursuri pe groparu.ro, e OK.

Rezultatul – împreună cu filmul care arată extragerea la sorţi – va fi anunţat lunea viitoare.

Update: concursul s-a încheiat, din motive tehnice se anunţă câştigătorii mâine dimineaţă, la prima oră. Comentariul cu numărul 29 este ultimul înscris.

Update 2: câștigătoare – concurenta cu numărul 6, așa cum se poate vedea din filmulețul de mai jos din care am curățat comentariile celor care nu putea participa (eu și comentatorul șef, Marian S). Mulțămiri participanților, felicitări Marei și vă mai aștept!

34 lovituri, dă-i și tu!