Domnu’ Dragnea, vă rog eu mult, puneți toate tunurile pe Cioloș

Domnu’ Dragnea, știu: e agresiv și obraznic cu modestia aia a lui și vă tot dă peste mucișorii prinși în mustața maiestuoasă a domniei voastre. Plus că la întâlniri multilaterale vorbește în nu știu câte limbi străine destul de perfect, și sigur vă vorbește de rău pe voi, pe pesedei, în engleza și franceza aia.

Ce vă rog: nu-l cruțați. Loviți în croitorașul cel viteaz, dați în el, murdăriți-l, mânjiți-l, mâzgăliți-l! Cu vehemență, cu turbare de câine teleormănean buiac de soare și praf, fără încetare. Trebuie măcar să încercați să-l denigrați în ochii publicului, dacă de dat jos nu cred că aveți cum! Chemați Antena 3, Realitățile, Româniile TV și toate posturile alea la care generația mea nu se uită și faceți-l troacă de Mangalița.

De ce zic asta? Păi, pesedeii s-au mai azvârlit ca apucații la unul. Și l-or târât prin suspendări și alegeri și defăimări, calomnii, insulte, spurcăciuni și mizerii.

Și rezultatul? Păi, Băse’ a ieșit învingător din fiecare confruntare. Da, mă, Băse, bețivu’, mitomanul, coruptul, v-o tras-o din orice poziție, cu tot cu ponticii, năstașii, televiziunile și mizeriile voastre, pentru că poporul a votat cu el numa’ de-al dracu’, să vă vadă cum explodați de ciudă.

Deci, ajută. Așadar, domnu’ Dragnea: nu-l cruțați nici pe Cioloș. Loviți în el, dați în el, murdăriți-l, mânjiți-l, mâzgăliți-l! Cu vehemență, cu turbare de câine teleormănean buiac de soare și praf.

Fără încetare.

dragnea meme final

15 lovituri, dă-i și tu!