Domn, domn, să procreăm

O vecină de la blocul gropăresc din Sibiu, pe numele ei Piroșco din Rășinari, s-o mutat în alt bloc. Unde avea o vecină – țineți-vă bine de scaun, apoi mulțumiți-i lui Carl Djerassi și mai băgați o partidă de sexuleț deseară, pentru sufletul lui – mamă a 11 copii.

11 copii, frate! Păi nu vreți să știți ce era-n casa aia; plus că nu era casă, ci apartament cu trei camere, noroc că nu erau nici măcar decomandate.

Așa cum șade bine omului care nu mai poate de grija altuia, tanti Piroșco o tot așteptat un moment în care s-o prindă singură pe mămica eroină, să-i zică la obraz ce crede ea și ce ar trebui să facă ca să-și schimbe viața; dar numai nu prindea momentul propice. Dar, într-o zi, a văzut-o pe vecina cum tocmai urca scările – cu greu, căci tocmai rămăsese însărcinată a 12-a (!!!) oară.
– Bună ziua, sare tanti Piroșco.
– Bună ziua.
– Ce faci, vecina, mai poti?
– Greu, zice vecina de prăsilă.
– Tu, da nu ți-i greu cu atâția copii?
– Ba da!
– Cred! Da’ ui, că amu iară faci copil! Câți copii vrei să mai faci?
– Apăi câți vrea domnu’! zice femeia.

La auzul acestei inepții, tanti Piroșco din Rășinari s-o inflamat ca un ochi vânăt!
– Păi tu vecină… pe domnu’ îl doare-n cur de tine! Tu nu vezi? Că el e toată ziua plecat, și tu rămâi acasă, și ui că te mâncă ăștia micii de vie! Păi treabă-i asta? Că așa-s bărbații, niște porci! Pun pariu că vine și beat acasă și te mai altoiește, cum face și al meu! Plus că toată-toată te-ai scofâlcit și te-ai ofilit! Și-ți curg țâțele! Și ai și curu’ mare! Și niciodată nu umbli machiată și tu, ca o damă bine, să fii femeie adevărată!
– Apăi noi cu machiajele nu…
– D-aia zic! Că…

Se blocă un pic tanti Piroșco, dar imediat își aminti de un termen citit într-un almanah “Femeia”:
– … că te-or desexualizat ăștia complet!

Apoi ambele înghețară, că se ajunsese prea departe. Vecina mamă eroină își trase sufletul şi se uită buimăcită la tanti Piroşco, apoi răspunse moale, foarte moale:
– Noi nu ne machiem, că suntem penticostali. Io mă referam la alt Domn…

Mno; tanti Piroşco o rămas cu o moacă ca chinezul ăla care-şi vânduse un rinichi ca să-şi cumpere un iPad 2, şi apoi o aflat că se lansează iPad 3.

IMG_5224

13 lovituri, dă-i și tu!