Din iPhone 7 a dispărut singura gaură inutilă din univers

Când mă pregăteam să mă oftic pentru mufa de sunet proaspăt castrată din iPhone 7, mi-am adus aminte că ultima dată când am folosit căștile de iPhone a fost la un drum de noapte cu trenul Cluj-București de acum un an jumate. Dar nu ca să ascult muzică la iPhone, ci ca să le bag în laptopul de la care primeam Internet prin telefon.

Personal nu știu dacă există cineva care folosește cu adevărat căștile alea albe, frumoase, pentru a asculta ceva la telefon. Posibil să fi văzut vreo doi iphoniști cu căștile înfipte în pavilioane anul ăsta prin Cluj, dar cred mai degrabă să fi fost niște hipsteri cu scurgeri albe din urechi, în drum spre cabinetul ORL.

Vrei să vorbești la telefon când conduci? Dacă ești handicapat ca Groparu și nu vrei să duci telefonul la ureche când conduci, pui discuția pe speaker, pentru că ear pods-urile alea, sau cum le-o spune sfârcurilor ălora de le bagi în foile tale de varză, ți se fac șfară cu ghemotoc în buzunar, de crapă mâțele jucându-se la ele. Dacă nu, degeaba bagi muștiucurile în urechi, vor cădea la prima femeie după care întorci capul în trafic.

Vrei să asculți muzică? Îți doresc succes încercând să pui mp3-uri pe iPhone. Legenda spune că Steve Jobs ar fi reușit să pună niște muzică pe un iPhone folosind iTunes pe Windows după numai 4 ani de încercări, dar cercetările continuă*, pentru că sunt (numa’ un pic, să tușesc prețios) ecosisteme diferite.

Mno, da’ acuma mi-e și frică să dau publish: dacă vede prietenul meu Tim Cook ce am scris (nu râdeți! Tim mă citește frecvent, #seștie!) și îi vine o altă idee revoluționară #groundbreaking #innovation #landmark #flagshipphone, să scoată de pe iPhone 8 orice acces la Internet?

Sau, și mai rău, dacă se hotorăște să scoate noul iPhone 7S, acum cu baterie mult, mult, mult mai mică, de doar 1200 mA?

eroare-iphone
Ca să nu-ți mai dea iPhone-ul erori îți trebuie, normal, o aplicație specială
__________________________
* aștept comentariile savante gen: ”aaaa, vrei să-ți pui muzică pe iPhone? IA-ȚI MAC BOOK PRO, săracule!!!!!!!”

19 lovituri, dă-i și tu!