Din concediu

Thursday, 21 August 2008, 23:58 | Categoria : Vagabond european
Taguri : ,

Fuarte pe scurt:

In drum spre Timisoara, masina cu care mergeam la ocazie o facut accident; am mers la Politie si soferul o plecat cu bagaju din fata Politiei, lasandu-ma vaduv de bagajul meu, care era al meu; am loat un taxi din Aiud dupa ce Politia o ridicat din umeri (la ma-ta, mah!) si l-am prins pe sofer, din fericire pt mine.

Iar acum Budva, frumosul oras unde am adastat, se confrunta cu ditamai (da’ DITAMAI!) incendiile, ca azi am tot facut poze si am filmat numa flacari. Mai ales ca flacarile or si ajuns EXACT in locul unde facusem noi snorkeling cu vreo ora in urma.

Ba, ala care m-ai blestemat! Pune pe delay blestemu, pana ajung in Cluj, unde pot prinde blestemu in ambuscada, ca la Posada. Mai ales ca is cu vreo 400 de coco mai lefter, ca intarzie un client sa imi vireze banii, si deja am cerut de la firma sa imi vireze mai rpd o parte din salariu, ca deja e jale. Da’ JALE!!!

Si sincer nu stiu cu ce bani voi merge la nuntile pe care le am in Septembrie, doua la numar. Si nush cum sa fac sa sa ma mut acilea, ca iara mi-i tarsha ca traiesc in cea mai manelista tara din Eurupa asta mare si unita, si batrana. Da’ batrana!!!!

Update: NU, NU am revenit din concediu, si daca am sa revin inainte de a-mi fi cheltuit si ultimul sfantz EU am sa-mi rup picioarele cu bratele-mi vanjoase si am sa mi le bag – nici nu mai scriu, ca v-ati prins. Deci ma concediez in continuare, cu orice pretz, pana la victoria finala, pana cand nu vor mai fi pietre de care sa se sparga valurile, oare cate-au sa le sparga vanturile, berile?

16 lovituri pentru “Din concediu”

 1. 1bogdan besu

  Bine ai venit inapoi. Adica nu ca n-as vrea sa ai concediu mai lung, dar noi ce mai citim?Nuaptie buna, noa.

 2. 2Radu

  Da poze, poze, poze cu incendiile aveti?
  Al naibii belestem cum te-a prins el pe tine chiar cand ai plecat in concediu…

 3. 3james crissilv

  Frumos sfarsit de concediu…
  o zi minunata iti doresc

 4. 4Kissu

  Celor trei de dinaintea mea (vezi mai sus): Groparu NU s-a intors inca din concediu. E chiar asa de greu de priceput?! (“Din concediu” = “In timpul concediului” :p)

 5. 5nebuloasa

  Gata Gropare, am descantat io blestemu’ ala cu un canticel de-l stiu de la tiganii mei 😉 Conced placut, ca tot ce incepe prost se termina bine de tot

 6. 6Bogdan Besu

  @ kissu – a venit n-a venit bine ca a scris 🙂
  Am gasit aici niste poze cu incendiul: http://www.petreanu.ro/2008/08/detasamentul-sisif/

 7. 7nenea cosmos

  la nuntile alea poti sa cinti. nu numai ca nu le dai tu lor bani dar iti vor da ei tie bani.

 8. 8dragul nostru gropar

  Gropare, batrana,da batrana-i tara romaneasca. si vrei sa pleci….esti sigur? Pot sa pun un pariu cu tine pe 10 lazi de bere (moneda nationala de schimb) ca daca pleci vreodata din tara te intorci in maxim 2 luni si urmatoarele 100 de bloguri vor fi injurandu-i pe straini?? Asculta de la cineva care ii plecat : E ca si cu batranii de la tara- degeaba le faci buda in casa ca ei tot in curte se caca. Asa e si romanu….si spune-mi tu daca te caci mai cu pofta pe alta buda decat pe a ta??

 9. 9CornelB

  Salut, am ajuns la blogul tau cautand info despre vacante. Am vazut lucruri interesante, pe care as vrea sa le mentionez pe site-ul meu, dedicat in intregime acestui subiect, http://www.AmFostAcolo.ro. In acest moment implementez o sectiune cu numele [provizoriu] “Blog Vacante” in care sa listez bloguri care mi-au atras mie atentia pe acest subiect. Daca consideri util ca blogul tau sa apara acolo, te rog contacteaza-ma pe adresa de mail cornel [@] amfostacolo.ro.

  ps: site-ul, ca si turcul, astaaaa… pistolul… ba nu, proprietarul sunt amandoi, si ei, timisoreni

 10. 10cris

  domnu….nu sunteti intreg la cap. ceea ce e fuarte ocheiu.

 11. 11Luna

  wonedrful think)))

 12. 12Olka

  Where I may to find posts on tnis topi?c

 13. 13Oktra

  It”s difficultto understand…

 14. 14Luda

  Nice story =)

 15. 15Lerika

  such a nice story..

Trackbacks

 1. 1. Skadar, Muntenegru

Scrie cu pipi pe zid

NOU! Acuma poți scrie cu fețe galbene!Parteneri (da' nu de pat!)