Din concediu

Fuarte pe scurt:

In drum spre Timisoara, masina cu care mergeam la ocazie o facut accident; am mers la Politie si soferul o plecat cu bagaju din fata Politiei, lasandu-ma vaduv de bagajul meu, care era al meu; am loat un taxi din Aiud dupa ce Politia o ridicat din umeri (la ma-ta, mah!) si l-am prins pe sofer, din fericire pt mine.

Iar acum Budva, frumosul oras unde am adastat, se confrunta cu ditamai (da’ DITAMAI!) incendiile, ca azi am tot facut poze si am filmat numa flacari. Mai ales ca flacarile or si ajuns EXACT in locul unde facusem noi snorkeling cu vreo ora in urma.

Ba, ala care m-ai blestemat! Pune pe delay blestemu, pana ajung in Cluj, unde pot prinde blestemu in ambuscada, ca la Posada. Mai ales ca is cu vreo 400 de coco mai lefter, ca intarzie un client sa imi vireze banii, si deja am cerut de la firma sa imi vireze mai rpd o parte din salariu, ca deja e jale. Da’ JALE!!!

Si sincer nu stiu cu ce bani voi merge la nuntile pe care le am in Septembrie, doua la numar. Si nush cum sa fac sa sa ma mut acilea, ca iara mi-i tarsha ca traiesc in cea mai manelista tara din Eurupa asta mare si unita, si batrana. Da’ batrana!!!!

Update: NU, NU am revenit din concediu, si daca am sa revin inainte de a-mi fi cheltuit si ultimul sfantz EU am sa-mi rup picioarele cu bratele-mi vanjoase si am sa mi le bag – nici nu mai scriu, ca v-ati prins. Deci ma concediez in continuare, cu orice pretz, pana la victoria finala, pana cand nu vor mai fi pietre de care sa se sparga valurile, oare cate-au sa le sparga vanturile, berile?

16 lovituri, dă-i și tu!