Despre pasari

Deci stirea zice ca oficialii UE s-or loat cu urmarit pasarile, si si-or dat seama ca Romania nu le-o pregatit infrastructura de cazare peste iarna, cuibare incalzite decomandate, de 4 sh 5 stele, sh alea-alea.

Mai, copii, mai! Noi amu suntem in UE sh trebe sa avem grija de pasarile noastre. Sper sa nu va crizati din nou, ca io clar ca ma gandeam la ars pasarici cu cocoselu’, in timp ce birocratii bruxelezi se gandesc numa la cum sa le fie mai bine pasaricilor, sa stea ele comode, asa, incalzite prin cuiburi si sa fie sanatoase, curate si uscate, sh sa le f*** altii. Haida-de! Io numa acuma imi dau seama in ce confederatie de imbecili ne-am bagat, auzi la ei, UE, aia, care se gandesc la ele, si noi, care ne gandim sa ne fie bine la cocosel sh la stomacel mai intai, si numa’ dupe aia la pasarica!

A doua la mana: io zic sa nu facem nimic pentru pasaretul lor pana nu terminam cu pasaretul local, ca io – cel putin – mai am cel putin vreo 4 milioane de pasaret romanesc de cea mai buna calitate pe care trebuie sa-l protejez de frig. Cu corpul meu, bine-nteles. Si finca is pro-ecologie, pentru pasaricile astea m-as face plapuma si cearshaf, sac de dormit, cerga de plaja, salcie la mal, sutien, tangă, loţiune anti-soare – orice, numai sa ne fie pasaricile fericite!

A treia la mana – redevenind serios (sau nu) – si revenind la pasaricile alea cu aripioare, nu cu păruţ şi freză interesantă, io sunt ferm convins ca romanasii nostri le-or pregatit o sumedenie de locuri pentru iernat de cea mai buna calitate: in aspic, in sos de legume, in sos de vin/alb/tomat, cu cartofi sau broccoli, pe varză, mânz, mistreţ, cu bere dupa si/sau cu palinca inainte, ca antreu sau în budincă, in torturi sau – de ce nu – ca desert, ca io am auzit ca or fost cazuri in care nush ce paysan s-o dedat la pasarica pasaricii! (da, sexul cu pasari există)

Update: am uitat sa pun punct, asa ca pun acilea, ni: “.”

12 lovituri, dă-i și tu!