Despre femeia prizoniera din mine

Wednesday, 30 April 2008, 11:38 | Categoria : Filolosofenii
Taguri :

La mine in corp zace prizoniera o femeie.

Femeia aceasta are nevoie de tandrete, de atentie, si de ajutor – pentru ca se zbate, sireaca, sa iasa la lumina. Ea este responsabila de latura mea mai sensibila – cum este cea lirica, care m-a ajutat sa descriu in coloraturi Rembrandtiene si Van Goghoase simfonia ciorbei de peste inghiţită ghiogâlţ ghiogâlţ când fusasem in Deltă. Uneori, această femeie prizniera in mine ma indeamna sa dau cu aspiratorul, sa imi cumpar hartie igienica verde ca sa se asorteze cu gresia si faianţa de la mine din baie, şi să mananc dietetic: iaurt si sana (medicamente esentiale ca sa astup stomacul indopat cu bere, inca furios dupa noaptea de ieri).

Femeia aceasta care ea, insasi, zace in mine, simte uneori nevoia de iubire; si atunci isi ia cat poate duce. Alteori este de o blandete iesita din comun, pentru ca ulterior sa rabufneasca urland la oricine i se pare ei ca i-a gresit. Prefera sa stea indelung in cadă, si uneori ar prefera sa mearga impreuna cu inca doua-trei gajici la baie – desi arareori ii iese figura. Se uita indelung la alte gajici, incercand sa descopere acel je ne sais quoi; alteori adulmeca cu nesaţ izul de gajica lasat de cate o reprezentanta a sexului frumos in urma ei, si recită în gând Minulescu si al lui voila pourquoi j’aimais Rosine (care cica, de fapt, era a lu’ Guerlain).

Femeia aceasta, dragii mei cititori, este o lezbianca fara speranta, si ma indeamna sa vreau sa dansez cu fiecare fomeie pe care o vede pe strada; si ma mai indeamna sa le fac si alte chestii specifice lesbiencelor, si uneori, mie, chestiile alea chiar imi ies!

16 lovituri pentru “Despre femeia prizoniera din mine”

 1. 1vrei sa fim prietene?

  tie tzi greu? si io simtesc ezact precum tine, dar ui’ la mine ghinion: eu sint femeie si nici lezbiana nu-s? no. te-am luat! iar simt nevoia sa fiu consolata…..

 2. 2vrei sa fim prietene?

  si dupe “nu-s” e semnul exclamarii, adica tre’ia sa fie “nici lezbiana nu-s!!”
  pardon.

 3. 3hadean

  apoi nuştiu, femeia din mine face ce face şi tomna când am nevoie de ie nu-i.ba mere la coafor şi vine cu păru plin de permament multe ceasuri mai târzâu, ba mere la ptiaţ pă la 9 dimineaţa şi vine la 9 sara, ba să sfădeşte cu femeia DE LÂNGĂ MINE, că două muieri înt-o casă greu să înţăleg. no, şi de aia nu poci sustina cînd mî uit la anatomia lu’ grei, numa mă râd ca dobitocu’ la doctor haus.

 4. 4gb

  Femeia din tine te intreaba daca o iubesti sau daca a mai slabit?

 5. 5Andreea MKT

  te inteleg, in mine zace un barbat de 25 de ani cu ochi caprui si foarte obraznic. acest barbat ma facea sa fac pipi la buda firmei unde lucrez (nu cunosti firma) si colegii barfeau suparator ca de ce fac asta. iata de ce! mi se parea normal sa fac pipi acolo. eram atrasa de buda barbatilor asa cum obezul e atras de fastfood si pitzipoancele de bani.

 6. 6Andreea MKT

  era de fapt buda mea!

 7. 7artistu

  Misto femeia asta din tine, asa teoretic. Insa daca s-ar intampla sa apara cred ca ar fi rea si naspa!
  P.S. Io zic sa faci un bine omenirii si sa o sinucizi, asa poate devina eroina vreunui roman, decat prizoniera ta! :d

 8. 8Emaginatoru

  Schimba subtitlul blogului.

 9. 9Groparu

  Di cie, mah?

 10. 10ics

  Pentru ca era mai fain alalt, Gropare, asta vroia sa spuna domnu’ .

 11. 11PhenoBarbieDoll

  Pai noah, ui’, pentru cand iti schimbi supttitlul, propun “Nobody knows I’m a lesbian”.

 12. 12Groparu

  @ ics: nici io nu-l prea suport pe Groparu astalant: injura, bea, se bate… si mai e si tantalau si n-are timp de blog.

 13. 13ics

  Partea rea e ca injura, bea, se bate…si nu scrie nimic despre asta pe blog.

 14. 14andreea

  Am impresia ca femeia asta din tine e femeia din femeie pe care noi femeile nu vrem sa o recunoastem. Pun pariu cu orice femeie, pentru ca sunt femeie! 🙂

 15. 15deci,totodată...

  adîncă şi-ncurcată treabă mă gropare,ce să-ţi zîc,că ţ-aş zîce da mi-e că o să-mi zîcă toţi ailanţî că sînt muiere…măi plîng şi io beat,măi şi suspin,da hai,gata,nu măi zîc nimic,că şi-aşa…

 16. 16Laura

  Da’ de ce zici “zace”? Mie nu mi se pare ca zace. Ii chiar activa tanti 🙂

Scrie cu pipi pe zid

NOU! Acuma poți scrie cu fețe galbene!Parteneri (da' nu de pat!)