Deci zilele estea

Deci zilele estea Groparu doarme in deplasare, finca nasii lui, neste personaje cu adevarat balzaciene, au treaba pe la spitale prin Cluj. Daca sunteti tineri si sanatosi, si parintii va traiesc, sa nu mai cetesc pe bloage postări cu “Azi nu am kef de nimic, şi nu vreau să vă văd pe nimeni, şi nu aveţi decât să ma ***********************”, OK? Ca va sparg la dovlecel de deprimati, EMO kids si nu-mai-pot-zice-ca-am-zis-ca-nu-mai-scriu-cuvantu’-fututzi.

Dar pana sa ma dispar la scoala de soferi si apoi la spitale, sa le ridic moralu sau sa le tin morala, nu mai stiu, tin numa sa va zic asta:

Sor-mea, cand s-o maritat, o primit cadou de nunta de la nashi un set de strachini – probabil ce primisera si ei de la altcineva de ziua lor, ca la mine in familie se poarta. Si sor-mea o zis: tu mama, io nu le ieu, ca mie nu-mi plac, is penale, vechi, din anii ’70, si prefer sa ii sparg in cap la barbatu-meu alt fel de oale! Deci tine-le tu. Mama zice: nu le tin io, ca le vede nashii, si se supara pe mine; las’ ca i le dau lu Groparu la Cluj, ca acolo-s in sigurantza!

Ei! Si aseara, cand vin nasii la mine acasa, ce oale si farfurii si strachini zaceau nespalate din luna aprilie la mine in chiuveta??? Si de ce or facut nasii mei ochii cat cepile? Si de ce m-or intrebat ca de unde am asemenea farfurii frumoase, si io le-am zis ca le-am cumparat din targul de vechituri?????

PS: oare voi putrezi in iad, finca mint?

8 lovituri, dă-i și tu!