Deci, weekendu’ asta

Frati nuntasi, dupa un chef cu coperativa az’ noapte, vine – ati ghicit! – weekendu’.

Asa ca ma car la Sibiu la Orlat la beute la mancat la distrat si la râs, vom face cea mai tocanitza de carne de oaie si vom face ghiogârţ cu telemea de oaie de Sadu (the best there is – stiti voi, e branzica aia care violeaza anal in fund orice branza frantuzeasca) – finca merg cu Crivatzu si vin si dobitocii mei de prekini de-acolo, care chiar is dobitoci, si vom suspina oftand si gandindu-ne.

La ce ne vom gândi noi, cand ne vom gândi?

Noi, cand ne vom gandi, ne vom gandi la postul Pastelui care vra sa inceapa – luni. Si pe care, in pofida ciudei faptului ca sunt beutor învederat, am să îl ţin, aşa cum l-am ţinut si anu’ trecut, şi mi-o ieşit faza. Deci de luni canci carne, oo, lapte, telemele, beuturi, cioco bun si alte placeri lumesti – cel putin elea care tin de ce poti face cu gura. Urmeaza 48 de zile de sobrietate agonizatoare, de pateu de soia si placinte cu varza, fara beuturi. Dupa care urmeaza – firesc in calendarul nostru – Tiganieada, mânc-o mama.

Weekendu urmator vreau sa merg la un pescuit, da’ musai sa imi fac vreme si de Turambarr, care tre’ sa vie la Cluj, si tre’ sa ma-ntalnesc cu iel, trebuia sa-l bag si prin blogroll, finca mi-am dat spaga si mi-am promis ca il bag, da’ nu se putu finca mi se buli wordpressu si pana am vreme sa-l repar mai dureaza, finca is foarte ocupat zilele astea, ce, nu se vede ce postari naspa bag?

Si il voi dezamagi cand isi va da seama ce anost is io cand nu beau, ca si mie mi-i uneori lehamite de mine, cum de alfel le e la toate femeile care ma cunoaste!!!

14 lovituri, dă-i și tu!