Deci Revelion pe stil vechi la Beograd

Mdap.

Belgradu’ e un oras plin cu sarbi, finca se afla in Serbia.

Intre Romania si Srbska tre sa prezinti pasaport, ca nu mere ca la Altex, credit numa’ cu buletinu, ce, va credeti la mol?

Asa.

Deci la sarbi la revelion inca de la ora 11 se dantuieste ca in Romania cand e nunta in toi. Si mai ales fomeile (care iz faine de pici!) se dantuiesc ca niste iele de zici ca amu-amu isi rup condurii, si masculii stau si beau la masa, asa cum sade bine barbatilor.

Sarbii nu or auzit de alta mancare decat de carne. Ei mananca carne cu orice, chiar si cu alta carne. Sa vedetz numa cum se invartea un porculain cat un bivol in protzap, ca si sfârâia ca nesimtitu’!!!

Asa.

Belgradul e un oras foarte frumos, dezvoltat pe raul Sava, cu arhitectura frumoasa, si – cel mai important – cladirile borbandate de fratii americani in razboiu’ ala pentru Kosovo or ramas nerenovate, marturie a lucrurilor bune sau nebune facute de Unchiul Sam (cum era faza aia, “bombing for peace is like fucking for virginity”?) Se mai poate vedea si azi maternitatea borbandata din Belgrad (!), ambasada Chinei – care arata ca dupa razboi – si alte shele.

Bine-nteles ca eu nu aveam cum sa vad toate astea finca mie mi-o expirat pasaportul in octomvrie anu’ trecut, si am vazut asta cand eram deja in tren, deci nu am putut traversa granita, deci am ramas in Timisoara si am beut si mancat la Taverna Sarbului cam ce am descris mai sus, adeca carne aproape goala.

14 lovituri, dă-i și tu!