Deci pot să-mi dau şi eu cu părerea despre scandalul cu sex oral cu gura de PSD-iţă?

Tuesday, 23 September 2008, 15:38 | Categoria : Eu si politicienii
Taguri : , ,

Că politicienii noştri fac sex cu cine apucă – de regulă cu noi, asta deja se ştie.

Ce e mai nasol e că nu mai poate omu’ sa deschiză Internetu’, că e şi e asaltat de imagini dintre cele mai scabroase: politicieni facand sex nu ei cu noi, ci ei intre ei! Ultima victimă – o pesediţă care cântă la trompeţică.

Mnoa.

Mare scofală!

Fincă deja s-au agitat toţi gardienii pudibonzi ai moralităţii publice, io zic că cu cât politicienii fac mai mult sex între ei, cu atâta ne lasă pe noi mai mult în pace, să ne vedem de trebile care ne plătesc dările către ei. Deci daţi-le pace cântăreţilor! (părerea mea) 🙂

Şi ca să nu zică lumea că io aş ave vreo coloare politică, iată-mă de data asta dispus să ofer PSD-ului soluţia care îi va ţine departe de asemenea ştiri pe care mi-i ruşine să le privesc la TV alături de mama:

Singura chestie buna din tot scandalul este ca – iaca! – politicianul roman calcă pe urmele lui Bill Clinton. Deci ale Americii. Mai rămâne să ne apucăm să aducem democraţia în Insula Şerpilor şi Transnistria. Ooops! Cu insula deja am inceput…

Concept Groparu, executie Mishu.

10 lovituri pentru “Deci pot să-mi dau şi eu cu părerea despre scandalul cu sex oral cu gura de PSD-iţă?”

 1. 1Mile

  Am o veste proasta ! Atentie la mine domnu Gadea…PSD-ica din imagini care e posesor de trompetica a luat deja bromura inainte de filmare. Deci da canci cantare si canci bisnita cu pastile de bromura. Partidul e in tot si in toate.

 2. 2Arhi

  resize of copy xxx fara blur lol:))

 3. 3adi

  Nu sunteti normali :))

 4. 4noname

  poate vor sa sugereze ca PSD-ul e potent

 5. 5Ariciul Indignat

  Eu nu mă pot abţine să nu remarc profunzimea cu care respectiva doamnă se apleacă asupra problemei! Nice work, doll! Does anybody else needs a job? A blowjob? 😀

 6. 6T de la TIMISOARA

  mda…
  e de cacat ca s-a dat “spre lectura publicului” tot rahatu’ asta…adica,cum sa zic,eu n-am vazut nimic iesit din comun,pseudofelatia nefericitei aleia nu m-a impresionat deloc. Poate ca unii si-au revolutionat ideea de felatie da’ n-as prea crede. Intr-un cuvant,e o muie normala,care trebuia sa fie data “la lecturat” publicului,precum am mai spus si pe alt blogg.

  Problema mea e urmatoarea : unde o fi inmormantat cainele lu’ Pavlov ?

 7. 7curly

  2 kestii:
  primo – din ce am vazutara eu, chipul domnului nu apare; vine nelamurirea: in aceste conditzii de identificare precara de unde shtie gazda noastra ca persoana care primea e politician?
  secondo – Mile rulz! :))

 8. 8o blonda

  executie mishu? deci nu e tipa de la psd? 🙂

 9. 9Ecologie Umana

  Cica de partea cealalta a organului ar fi fost Robert Negoiţă de la PSD!

 10. 10Arhi

  bah, deci pana la urma cine a futut-o pe ana birchall? si desigur, ma refer la muia din masina, nu la restul vietii ei:)

Scrie cu pipi pe zid

NOU! Acuma poți scrie cu fețe galbene!Parteneri (da' nu de pat!)