Deci mi-o crepat saitul,

…pe care a fost repus acuma in functiune de vajnicii mei sysadmini.

Intre timp am avut vreme sa ma gandesc la urmatoarele:

1. Romania o castigat platoul continental in lupta cu Ucraina, si s-a umplut de gaze; prevazator, guvernul Tariceanu s-a gandit sa o scape de balonare vanzand, in buna traditie romaneasca, resursele strainilor, recte unei firme de garsoniera. Banc: daca va place sa jucati Travian, WOW, Age of Empires, Red Alert, sau orice alt joc de strategie, si ramaneti fara resurse, nu va panicati: vi le-au vandut guvernele PSD, PNL, PLM etc., si banii de pe ele sunt la adapost, in off-shoruri.

2. Sorinel Pustiu, cunoscutul bariton de manele, a fost injunghiat in fesa intr-un mol din capitala. Banc: de acum speram ca Sorinel sa priceapa aluzia si sa inceapa sa cante si pe guriţă.

3. Evenimentul Zilei titreaza ca orasul Craiova a ajuns orasul mafiotilor. Banc: se spune ca atunci cand Basescu a primit vestea, se afla in camerele reunite ale Parlamentului, si ar fi exclamat: “Imposibil! Toti mafiotii din Romania sunt aici, in jurul meu!”

4. Un restaurant londonez ofera papa moca, sperand ca oamenii vor lasa, din bun simptz, un cost auto-estimat al consumatiei. Cât îi lasă pe ei inimioara. Asta mă face să mă gândesc la o legendară crâjmă bavareză, unde berea costa 40 cenţi, şi o şedinţă de mers la budă – 10 euro.

Intre timp, nu rataţi:

A. Concertul lui Mişu din Autograf, din seara asta, un must go; ne vom râde şi ne vom distra, şi chiar şi vom cânta dacă ne vom îmbăta, deşi asemenea plăceri vulgare nu au fost deloc pe placul meu, decât tot timpul;

B. Twestival, festival umanitar simultan în 180 de oraşe de licitaţie cu vânzare de masculi si fomei. Io pariez pe ăia mai dolofani, că la (relativ) acelaşi preţ, primeşti mai multe kile de carne!

Mâine, dacă sunteţ cuminţi, vă împărtăşesc reţeta secretă a băncilor româneşti de a scăpa de crize.

11 lovituri, dă-i și tu!