Deci maine, daca vreau, f** o nunta

Deci nu e vorba ca mireasa mă va vedea cât îs de frumos şi destept şi bogat şi tânăr (la toate puteti pune un NOT!!!!! in fatza, the Borat way) si isi va da seama ca numai eu pot fi mascul alfa la ea in pestera ei cu perdelutze si ca viata ei fara mine nu are rost, la fel cum imi spun toti paduchii mei latzi. Aia-i clar.

Deci nici de faptu’ ca m-am hotarat sa o fur pe mireasa si sa o fac regina peste castelu’ meu din frumosul cartier Manastur, unde bârlogesc eu în nedeplinătatea facultăţilor mele mentale, nu va constitui motiv suficent de stricare de nunta (nu la burta, ci la nunta).

Nu.

Io voi fi maine, prin gratia divina, traducator la o nunta dintre o huedineanca si un nepalez. Dap. Nuş dacă nenea ginere e şerpaş, da îmi voi asigura o ascensiune pe Everest cu discount, aia-i clar.

Da’ ideea ie că dacă io nu apar mâine ca traducător autorizat, nunta nu va avea loc.

Deci sunt un fel de Dumnezău adjunct pentru nunta aia.

Si dupe voi pleca la Sighie, la conciert Scorpions – fincă mă rog la Şăfu să îi aducă de ani de zile.

scorpions.JPG

Acest concert il datoresc moralmente iubirilor mele pe care le-am trait pe bluzurile formaţiei, intr-o adolescenţă cal. I, pt export. Şi slavă Domnului, ca multe mai fură! Că am iubit şi io cât să le trag ţapă groasă ălora de ziceau că în viaţă, dacă ai noroc, ai parte de o singură iubire adevărată! (buoi! buoi…)

Deci ne vom reciti dumineca sau luni, si puteti fi siguri ca orice vor doini scorpionii, io voi fi undeva in Nirvana, si voi face pishu de la bere suficient cat sa ostoiesc setea de uree a unei găşti MISA serioase! A, si daca Whitewolf agreeaza ideea, ma voi intalni cu iel prin birturi.

13 lovituri, dă-i și tu!