Deci: leapsha

Facuta de mine. Insusi.

Stiu ca ati citit in tinerete Winnetou, Old Shatterhand sh Old Surehand, stiu ca v-ati jucat cu indieni si ati cetit viata lui Haiawatta zis si Hiawatta.

Stiu ca v-ati intrebat de ce cand sar americanii cu parasuta striga “Geronimoooo!”, si ca cine-o fost Sitting Bull si cine i-o tras-o generalului Custer, la ora aceea cel mai tanar general din istoria Americii; si stiu ca stiti ca Apashii is mai tari decat Comanchii, desi amandoo triburile or dat nume de elicoptere americane de atac, care is destul de bengoase, mai bengoase chiar decat blogu’ meu, desi un mojnegel irakian o doborat unu cu o flinta din 1960 si drept recompensa o primit de la Saddam 24.000 parai, cu care si-o cumparat o noua nevasta, mai tanara (lol).

Deci leapsa mea este: cum ati dori sa va cheme daca ati fi fost indian?

Numele pe care-l aleg eu este – bine-nteles – Two-Lesbian-Dogs-Fucking, ca in bancu’ ala prost.

Leapsa merge mai departe in ordinea blogrollului meu la Crivatz, bine-nteles, Cozmos, bine-nteles, la minte pe banda larga, Oedip, da’ nu ala cu ma-sa, Varzaru, si Vis, urat vis. Hai sa va vad cat de creativi suntetz, manca-v-ar mamica fiicei lu’ Pamela Anderson!

UPDATE: Inspirat de cetitorii care au comentat primii, va lepshuiesc sh pe voi, astilantii care cetesc: bagatz numele voastre de indieni la commenturi sau pe bloagele voastre, ca sa stiu din ce trib facetz parte!!!!

23 lovituri, dă-i și tu!