Deci gafa la Sibiu

Dupa ce voi comprima inregistrarile facute la conciertu’ Scorpiilor, voi termina si postarea cu conciertu’; pana atunci, vreu sa va zic ce gafai (nu ce gâfâi) dupe concert.

Noi, cand merem la Sibiu la concierte, merem vreo 15-16, in 2-3-4-15 mashini, si ne dam de ceasu mortii incercand sa ne intalnim toţi prin piatza aia mare, unde pe vremuri sibienii taiau capuri de vrajitoare si apoi le violau. Si voi nu puteti sti ce inseamna sa fii Gropar, unicul sibian din gajcă, si sa organizezi, cu mareata-ti si cutezatoarea-ti maretie cutezatoare, excursii cu injineri prin Sighie, injineri care apoi trebe plimbati, adăpaţi, schimbaţi, etc.

Şi noi când merem in Sighie la concerte, ne oprim sa papam la Nomad, un restaurant de taximetristi cu preturi OK, si unde mancarea se trece repede, deci nu apuci să papi zeamă din Mezozoic şi cartofi din Cuaternar.

Şi la Nomad ii un ficior care lucrează ca chelner, si care ii super demential de amabil, si oricâtă lume îi acolo şi îl înnebuneşte de cap, el e foarte serios şi politicos, că şi-i mai mare dragu’ de el, desi il banui ca uneori iti scuipa in supa, ca asa fac toti chelnerii.

Si finca si la concertu cu Goran Blegovici o fost super cumsecade si o tinut deschis restaurantu’ non stop o ora in plus ca sa mance inginerii mei, de data asta nu m-am mai abtinut, si – desi simteam nevoia, ca Borat – nu l-am pupat, ci l-am tras deoparte, si i-am zis, finca io toata viatza mea am considerat ca e bine sa incurajezi oameni si femei cand fac un lucru bun:

– Deci ba prekine, zic io, tre sa stii o chestie: tu esti prea meseriash pentru localul asta mah! Serios, deci jur ca tu esti prea meseriash pentru localu asta, ma, da’ serios! Uite-te si tu cum arata, si ce fain ne servesti tu, si cum ne aduci scaune, si cum nu te enervezi, desi toti trag de tine, si tu esti super calm, si uite-te si tu in jur in ce local lucrezi!
– Da, zice el, mersi frumos. E localul meu.

16 lovituri, dă-i și tu!