Deci evenimente publicitare

3 la numar:

1. Mishu va concierta maine in Sighisoara, ceea ce e super, si va transmite conciertu live pe saitu din dotare, recte www.doingtheartwork.com, IN PREMIERA IN BLOGOSFERA ROMANEASCA. Mishu e si designer, BTW. Apelati cu incredere!

2. Silvan, care e cantecaci chitarian, scoase o noo pesa, iote acilea, trilulizata de mine însuşi, va fi urmată de alte pese pe care amu mi le trimete, le veţi asculta în primă audiţie internaţională!(sper sa mearga, daca nu mereti direct pe trilulilu si dati search ‘Silvan’)

3. MAINE SE DESCHIDE LE GENERAL, BARU’ CEL MAI PUŢIN CAZON DIN CLUJ, PE EROILOR 18 la etaj, patron ii Joshica si Sergiu, fara de care acest proiect nu avea cum sa ia forma si contur si culoare si mahmureală, si bine-nţeles noroc cu Bianca, că le-o făcut identitatea vizoală, fără de care nu-i vedeam, sau nu-i identificam! Despre Joshica numa atâta ţiu sa va exprim, ca cine se ia cu iel la beute tre sa fie ori rus, ori finlandez, ori nebun, mai ales că odată era să ne omoare în drum spre Budapesta, când meream la beute, că era să ne infigă într-un TIR, da o preferat mai degrabă să înfige maşina în şanţ. Băgaţi la cap, că în Le General voi convoca o întâlnire a bloggerilor în decemvrie! Fincă patronii s-or săturat să plătească sume astronautice pe beuturi prin baruri, şi chiar promit o experienţă nirvaniană cu bodega lor, care de fapt e super meseriaşă. A, şi are şi oaieless. Deci băgaţi la cap.

Si deci iată deci în ce lume de artişti şi dizainări şi crâjmari mă învârt io!

17 lovituri, dă-i și tu!