Deci, despre tigani

protestrally-iamamuslim.jpg

Dorothy scrie intr-o postare lunga de ce uraste ea, sau antipatizeaza cu natia Warsongului.

La ora actuala, e foarte sexy sa-i urasti pe conlocuitari, probabil vedeti si voi asta.

Deci mai copii.

Io – din pacate pt voi – is roman 100% (la Sibiu nu am prea avut casatorii mixte, asta sa stiti si voi!), mama e poplaceanca (Poplaca exista!) si tata e din Dragasani, de la vinu ala rosu la care îi spune, în Sibiu, “sculău”. Deci ca sa fim in clar cu chestia asta, da? Ca-s mai “curat” genetic ca multi dintre voi (ghilimele intentionate).

Ca sibian (deci io fiind capital cultural european) mutat la Cluj (capital transilvan), sunt obligat să ii urasc pe mitici (care ne ia toţi banii), pe olteni (ca e puturoşi), pe moldoveni (că nu e gospodari), pe basarabeni (că e beţivi), si pe ţigani, care – clar, zice-s-ar – ni-s toti inferiori.

Ca roman is obligat sa ii urasc pe porcii de italieni, care uite ce ne fac, pe măgarii de rusi care ne-or furat tezauru, pe nemtii care mi-or aruncat tzara in comunism (BTW, unu mi-o loat si sora, s-o maritat cu ea! şi mi-o şi futut-o, că d-aia are sor-mea copiluţi demenţiali, care samănă cu ea si cu el!), pe americani, ca ne-or lasat in comunism, pe bulgari ca ne bat la folbal, pe ukraineni ca ne-or loat Bucovina, ca sa nu mai zic de unguri, faţă de care avem o datorie naţională de a-i urî.

Ca european is fortat sa ii urasc iara pe americani, ca tre’ sa-i contrabalansam ca putere, pe irakieni, iranieni, sirieni, ca-s TOŢI teroristi, pe chinezi si indieni, finca ne vor fura suprematia economica, si lucrurile nu se termina aici.

Vom descoperi viatza pe alte planete, is sigur. Va mai trebui sa urâm: martieni, venusieni, mercurieni, jupiterieni. Si va trebui sa ii omoram pe Plutoieni si sa le lom femeile.

Dar daca vom gasi viata in alte sisteme solare? Atunci – claro – va trebui să le ardem casele ălora din Alpha Centauri si sa violam nevestele celor din Andromeda si K-Pax, si pe copiii alora din Solaris sa ni-i facem sclavi, ca toata lumea stie ca is naspa (ei).

Dar daca-n puii mei găsim viaţă şi în alte galaxii? Nush ce sa mai zic, ca io deja am obosit, da’ sper ca ati prins ideia.

Deci io numa atata va zic, ca io, decat sa ma mai cac pe mine sa scormonesc atata ură, mai bine o las dreq la budă, unde isi are locu, că aşa nu se mai poate, si trag si apa, şi prefer să iubesc femele din orice rasă, naţie, coloare, orientare sexoală, religie, înălţime samd, şi să mă şi îmbăt cu toţi masculii care îs de aceeaşi sorginte cu ele!

Si bucurati-va ca sunteti liberi sa ganditi alfel decat mine. Si dupa ce va bucurati, mai explicati-mi de ce TOTI romanii, cand am fost la Tiganiada, cand s-or gandit ca suntem tigani cu bani, erau in stare sa ne linga mochetele si ghiulurile de dragi ce le eram!!!!

Ar mai fi de zis, da’ tre sa ma car, sa-mi asigur un loc in istorie.

16 lovituri, dă-i și tu!