Deci despre femeile engleze din Marea Britanie a Albionului

Stam intr-o zi cu un englezoi la o terasa, amu-s vreo 2-3 veri, si ne mestecam linistiti berile, gâfâind de căldura asfaltica.

Si la masa de langa noi apare o gajica voinica, genul ala de femeie grasa căreia ii sta bine asa, plină de carne pe os (voi, masculii, stiti despre ce vorbesc!), deci o voluptoasa d-aia care isi tine spatele drept de ii face ţâţele mult mai mari decat is ele de regula, cu pantaloni transparenti sub care se intrevedea sârma aia de tanga neagră care despică în două un ditamai curu’ pe care puteai construi lejer un cartier rezidential select. Genu de femeie care te invita sa te cateri pe ea din prima, si pe care nu vrei so iubesti si sa esuezi cu ea prin casatorii: vrei numa sa te joci cu ea de-a animalul cu doua spinari şi să transpiri pe ea pana slabesti de ajungi ca o umbră.

Avea dama asta bucile ca neste dune de nisip, promitatoare de voluptoase naufragii; tricou’ scurtuţ tip maieu ii dezvelea cutele abundente din jurul buricului, şi primul instinct de mascul care îţi trecea prin creieri era sa iti freci palmele de burtica ei bronzata si sa te-nfiori de la caldurica ei abdominala, da, si sa redescoperi uimit cat de sexy este rubensianismul trupului feminin; eventual sa si tresari la descarcarea electrizanta a freacării de piele flamândă de piele flamândă.

Întreaga ei figură respira un manelism de un erotism copleşitor: era plină de lanturi si inele de aur care străluceau cu atât mai puternic cu cat se reflectau in oglinda mată a pielii ei bronzate, si iti luau ochii si mintile. Fuma cu pasiune si lasa ruj pe tigare si avea si glas ragusit, asa cum sede bine unei nimfoaie imbracata in alb; si când glăsuia, nu îşi reprima deloc pornirea, naturală, de alfel, de a face referiri la tot felul de organe care au mirosul şi gustul lor propriu, care diferă de cel al restului corpului uman. Când râdea, râdea râsul ăla de femeie care vrea cu orice preţ să fie băgată-n seamă, de zornăiau parbrizele; şi – by God – băgată în seamă, asta era. Până şi englezocul meu o remarcase, şi se chinuia să priceapă ce înseamnă cuvintele alea pline de consoana P pe care le scotea domnisoara asta de o vulgaritate si de o sexualitate uluitoare; si finca nu intelegea, se multumea sa studieze arabescurile sutienului ei care se intrezăreau prin tricoul transparent.

Oftând (niciodată genul ăsta de femei nu m-or băgat în seamă, spre nefericirea mea, pentru ca io nu-s un BMW-type-of-guy), îi zic lu englez:

– One day, ii zic, one day I’m gonna fuck a really vulgar woman!
– Come to England, zice asta, sec.

19 lovituri, dă-i și tu!