15 lovituri

 1. Roza
  30, June, 2008 @ 9:37 am

  Bucura-te lipiciosule! 🙂

  Reply

 2. Kissu
  30, June, 2008 @ 10:09 am

  Daca tot o venit sa stea pe capul meu, o s-o pun pe soacra-mea sa se dea cu RATUC-ul si sa verifice cu limba daca nu-s prea reci barele din autobuz. ;))

  Reply

 3. mo
  30, June, 2008 @ 10:36 am

  No, da-i cald tare in Cluj – vad ca azi n-ai chef de niika si nu te poti uita mai departe de lungu’ barei de autobuz si de rinichii vanduti la negru. 🙁
  C’mooon….. sari cu o postare mai de vineri, asa.

  Reply

 4. PhenoBarbieDoll
  30, June, 2008 @ 12:29 pm

  mo, lasa bietul Gropar sa-si planga soarta si raspunde-mi la mail. I know u’re there!

  Reply

 5. Andreea
  30, June, 2008 @ 2:18 pm

  Lipiciul ca licipiul, hai te speli pana te simti curat (si la constiinta) dar ce faci cu socurile vizuale si olfactive? Alea nu trec asa de usor….:)))

  Soc vizual: tanti la 30-35 ani, super mega fardata cu albastru si 3 straturi de pudra din piata(ruby rose or some shit) vara, caldura mare si cu top fara maneci cu vedere la buricul paros si la padurea neagra de la subrat???E, ce zici de asta? I still have nightmares.. :((

  Soc olfactiv: nene pe la 40 de ani, transpirat(se lipeste camasa pe el si ii vezi gulerul murdar ca e a 3-a zi de purtare) si care miroase a mii de sosete imputite, miros amestect cu mancare- preferabil ceva ceapa cu zama de fasole si pe deasupra ii pute gura a ceva ce numai filmele horror gen the eye pot exemplifica vizual.. :)))))

  Reply

 6. seliman
  30, June, 2008 @ 2:54 pm

  N’apăi io cred că Groparu nu are maşină proprie şi personală, şi de aceea foloseşte RATUC pe post de mijloc de transport în comun. Cum bicicleta i-a fost şi aia subtilizată, iar mersul pe jos nu mai e de mult sănătos în oraşe precum Cluj, Braşov, Iaşi, etc. din cauză de trafic intens, înlocuiri borduri, călduri mari, troleul e o obţiune. Io propun să punem toţi (ăştia vizitatori groparieni) mînă de la mînă şi să-i luăm o biţă noo. Sau dacă nu se strîng suficienţi arjenţi, să-l ducem pe braţe la uzina de lucru.. 😀

  Reply

 7. Groparu
  30, June, 2008 @ 3:21 pm

  Nu se poate ca, daca tot ma duceti pe brate cu cortegiul de fecioare virgine si neincepute, sa nu ma duceti la lucru, ci la iubit?

  Reply

 8. seliman
  30, June, 2008 @ 5:08 pm

  Încercăm, încercăm..

  Reply

 9. Roza
  30, June, 2008 @ 5:24 pm

  Gropare,tu parca ai fi ala cu :”Muieti-s posmacii!”,din povestea lenesului,de Ion Creanga! 🙂
  Adicatelea daca te-am duce frumusel pe brate la lucru nu prea ti-ar conveni…nu si nu ….tu ai vrea la iubit si numa’ la iubit!
  Pai noi vrem sa vii cat mai des la lucru,adica la scris…pentru ca le zici frumos acileasha pe blogu’ matale!
  Iar noi suntem datori sa iti aducem osanale,pentru ca ne binedispui!!!!!
  Pentru asta…sar’naaaaa!

  Reply

 10. mirra
  1, July, 2008 @ 12:05 am

  Gropare draga, foloseste taxiul daca vrei sa nu te lipeshti de bari.Asta in cazul in care nu-ti iei masina!Apropos,cum stai cu scoala de soferi????Gata,gata? Sau urmeaza sa te lipesti si de volan???

  Reply

 11. Uca
  1, July, 2008 @ 10:22 am

  si totusi, parca ar merita o biţă noo…

  Reply

 12. Anonymous
  1, July, 2008 @ 11:57 pm

  Si totusi, parca e un “nu” pus aiurea

  “sansele să nu mai plece ca proastele cu contracte de dansatoare prin Kosovo şi să îşi doneze pe-acolo rinichii sunt inexistente”

  Gropare, daca si nu-ul s-a lipit de propozitie cu aceeasi naclaiala, eu zic sa pui o tiganca nespalata sa o rosteasca cu voce tare, ca ma gandesc ca tot asa te dezlipesti si de bari, cu disperarea pe care ti-o da dorinta de a fugi unde vezi cu ochii de minoritatea conlocuitoare.

  Reply

 13. Groparu
  2, July, 2008 @ 12:20 am

  Mo, deci numai daca e o tiganca cu un tupeu pe ea!

  Reply

 14. cris
  2, July, 2008 @ 12:51 pm

  I deftera ine i agapimeni mera mou…asa ca va rog frumos.:))

  Reply

 15. GreenDream
  11, October, 2008 @ 7:03 pm

  deci… Mult timp am trait cu impresia ca nu se poate mai rau decat ratb. Pana azi. Azi am facut cunostinta cu ratuc, pe care il stiam din auzite, de prin postarile tale. Dragul de ratuc mi-a daruit o calatorie tip sardea, intre multi oameni ostili (si lipiciosi) :)) plus o baba cu aere de ghid care s-a rastit la mine ca am indraznit sa iau masina gresita (auzise vipera cand am cerut directii…)
  De ce primaria voastra nu pune indicatoare pt rataciti?… La alegerile viitoare sa candidezi tu, sa pui indicatoare pt baruri si chestii de genul asta :))

  Reply