Deci cum sunt femeile?

Pentru că nu există nici o rețetă a unei căsnicii fericite (Cosmopolitan și Unica tocmai au dat faliment la fraza asta), un prieten a divorțat. Pentru că la noi în țară e mai ieftin să divorțezi decât s-o omori pe muzică Heavy Metal; și asasinii plătiți din Ucraina nu au curaj să se apropie de neveste, de frică.

Firește, nefiind Prigoană, nu l-a chemat nici o televiziune la talk show.

Și… în plin divorț, l-or trimis de la serviciu la ceva târg de nu știu ce, prin Schengen… împreună cu colegul, un neamț depresiv de vreo 50 de ani. Și, pentru că neamțul era însetat, după târg or rămas amândoi până pe la vreo 4 dimineața în ceva birt, discutînd despre – ați ghicit! – femei. Și află că și neamțul era pe picior de divorț de Grete aia a lui care, după ce-i făcuse vreo 3 plozi acuma mari, la cășile lor nemțești, umbla acum să-l facă de tot avutul, verdammt normal.
– Asta este! conchise neamțul, picat într-o transă kantiană. Femeile îs ca toaletele: ori îs ocupate, ori îs pline de Scheiße! Hahahaaaa!

După încă ceva vreme, revenind din Schengen, prietenul conducea cu mintea aiurea prin dealurile Moldovei… moment în care îl trage Poliția pe dreapta, depășise nițeluș viteza legală. Ăsta îi dă polițistului, cu gesturi de robot, taloane, permise, asigurări… se uită absent cum polițistul completează procesul verbal… la care Garcea nu se poate abține să nu-l întrebe:
– Da’ di ce sunteți abătut, domnu’ participant la trafic?
– Apăi… no, îs în plin divorț.
– În plin divorț? Și de aia sunteți trist? Hahaaa… ascultați la mine aici ce vă spun. Femeile sunt ca mașinile: te bucuri de ele când le iei și când le dai! Hahaaa!

Deci cum sunt femeile? Hahaaaa?

13 lovituri, dă-i și tu!