Deci, cea mai tare faza de weekendu’ asta

Ni ce cabana faina are Vlad Tepesh:

dsc00722.JPG

N-am putut pescui, nu din cauza ca eram prea beti, da’ mai ales din cauza ca o plouat la greu, sh apa avea asa, o coloare cacanie, diuretica chiar.  Numa Vladivistok o pescuit neshte cleni dilăi, pe care i-am sh executat cu legume, stropiti din belsug cu un vin de o calitate foarte neindoielnica. Da’ nu asta e cea mai tare faza de weekendu’ asta.

Am cumparat o galetusa cu 4 kile de zmeura la un pret care bate la cur orice alta afacere: 20 lei, cu tot cu recipient. Se-aude, Vantule, Tiriacule sh Becalilule? Sunteti pepsi, buey! Sh dupa aia l-am blastemat pe mocanul tuciuriu care mi-o vandut-o, ca am avut nevoie de 4 ore ca sa sortam spurcaciunile din zmeura de zmeura aia care mere la gem de dulceatza, cu care am sa ma dreg io diminetile de sambata, cu mult lapte sh omleta. Da’ nu asta e cea mai tare faza de weekendu’ asta.

Ne-am innamolit ca neshte porcine in drumu spre malu lacului, sh cativa dintre noi erau chiar sa cam puna frana cu barbia; uitati-va numa’ sh voi ce porcaiala se stransese pe pantoafe!

dsc00654.JPG

Clar ca atunci cand o eviscerat clenii, Vladeasa o aruncat pe toate fetele bashicile alea din peste care is umplute cu aer, sh astea fugeau prin ploaie mieunand de excitement. Da’ nu asta e cea mai tare faza de weekendu’ asta.

Am jucat Mafia, sh in tura in care io am fo’ mafiot am castigat, i-am terminat pe cetateni pana la ultimu’. Da’ nici asta nu e cea mai tare faza de weekendu’ asta.

Cea mai tare faza ne-o zis-o un nene care lucreaza la Ratuc.

Zice ca era un sofer proaspat angajat care lucra pe 43; sh cum cobora el asa dealu’ dintre Zorilor sh Manastur, urla in microfon: BAAAAAA, TOATA LUMEA PE PODEA, CA NU MAI AVEM FRANE!!!

Clar ca cetatenii s-or aruncat ca supt bombardament. Io, de exemplu, daca eram acolo, m-as fi aruncat pe fiecare studenta din autobuz, pe rand.

Sh ajung astia la poalele dealului, dupa ce o facut nenea soferu’ neshte janseuri mai ceva ca un Schumi; sh pune o frana d-aia brusca, sh racneshte: BAAA, PROSTI MAI SUNTETI! Sh o sterge rapid din autobuz, ca lumea deja alerga sa isi rupa mana in dantura lui.

Aceea a fost ultima lui zi de lucru ca sofer pentru Ratuc.

16 lovituri, dă-i și tu!