De miercuri

Tuesday, 23 February 2010, 23:58 | Categoria : a-berea-tiuni, Daily Cotcodac
Taguri : , , , , ,

1. Echipa de sereişti a Groparelui a scotocit prin analele încrengăturilor mafiote europene şi îi sfătuieşte pe onor cetitorii Groparului să nu se excite prea tare că au scăpat de prostănac, fincă Groparele a luat deja prima ţeapă de la Ponta. E posibil ca Ponta să fie un neam de sârb atâta de nemernic încât să fie albanez, ba poate chiar pedelisto-liberal. Să nu ziceţi că nu v-am prevenit! (clic stânga pe imagine, aşa! bravo!)

P1070863_resize

2. Dacă mai aveaţi speranţe că veţi trăi până la 200 de ani  (fincă aşa aţi văzut voi pe national geographic sau aţi citit că a descoperit o echipă de cercetători britanici), mai gândiţi-vă: mai mult ca sigur că e ţapă! În primul rând fincă oamenii se nasc cu tot mai puţini neuroni, ori dacă oricum pierdem pe la 50.000/zi s-ar putea ca unii dintre noi să rămână fără sinapse pe la ziua a treia; în al doilea rând fincă am auzit că Boc s-ar putea să candideze la preşedinţie în 2014; şi în al treilea rând fincă s-a relansat eBucătăria, copilul cu trei taţi (în ordine alfabetică a numelor de pe tricouri: Adi-Hadean-care-te-face-Barosan, Andrei-care-te-face-rotofei-Crivăţ şi Bogdan-care-ţi-bagă-n-burdihan-Beşliu), deci şansele să muriţi ghiftuiţi şi fericiţi au crescut exponenţial. Sincer – nu ştiu cine va mai beneficia de pensiile astea la 65 de ani! Că asta se urmăreşte să devenim, o ţară de e-bucătari.

3. Mă rugase… ăăă… ăsta micu cu ochelari, mă, cum îl cheamă… nu Ponta, mă, Ponta o fost la punctul 1! Julică, mă, aşa, Julică m-o rugat să dau la ceva link, când va scrie: de ce nu se fac şi la noi filme de groază. Păi e simplu, mă Julică: la noi nu se fac filme de groază fincă avem noi transportul în comun, politicienii şi jurnaliştii pe care-i avem, mă, d-aia. D-aia!

20 de lovituri pentru “De miercuri”

 1. 1writeman

  ce-mi place ca te pui bine cu bucatarii 🙂 cred ca devii pe zi ce trece mai intelept!
  aaa, cu Boc ai glumit, da? te rog eu…

 2. 2Ciprian

  Pai cum de ai luat teapa de la Ponta? Din cate vad in imagine acolo e poarta spre Paradis: betivaneli, muieri goale.

  Congresul a fost fain in weekend. Atatia clowni cu cravate rosh. Realitatea si Antena 3 ar trebui sa redifuzeze evenimentul de Revelion.

 3. 3Night-elf

  Parerea mea e ca la noi s-au facut prea multe filme de groaza. Filme cu o groaza de spectatori – dupa spusele lui Mungiu, scoatem cam 20.000 de coco la un film care a costat 700.000. Filme de ti-e groaza sa te gandesti unde au filmat aia: in Ferentari, in Rahova sau in Damaroaia. Filme despre o groaza de subiecte: avorturi, curve, puscarii. Si nu stiu cum se face, dar castiga o groaza de premii.

 4. 4Fane Brutalu

  Băi nea Groparule, te-ai apucat, bre, de adunat coropişniţe la tine prin vecini, la garsonirele alea din Mănăştur?

 5. 5karmapolice

  filmul de groaza in care traim e atit de are incit e interactiv

 6. 6Raluca

  Ai glumit cu Boc presedinte, nu? Poate ti-l iei inapoi primar la Cluj, neam inteles?

 7. 7Raluca

  ne-am , pardon, ca a fugit si gramatica de frica:)

 8. 8TIGANU' OLTEAN

  gropare daca boc candideaza la presedentie in 2014 te inec in apa……asa sa ruginesti

 9. 9Orianda

  sper ca Boc a fost o gluma nenorocita! Ca altfel ne ia dracu pe toti!

 10. 10EUfemisme..stîngace

  da ce mah, Gropare, că io demult nu mai am nicio sinapsă și încă nu put a mort!! încă..:D
  Se poate, buei, și fără încrengături de-alea 😉 :))

 11. 11EUfemisme..stîngace

  ..dovada o face turma din politichie..ș.a

 12. 12Ionut

  Filme de groaza ne mai lipsesc!

 13. 13Alex

  Gropare traim filme de groaza zi de zi in grotele din sosele

 14. 14circoloco

  Gropare, m-ai rugat sa iti dau link cu blogul care avea aceeasi postare ca si tine ieri si care furase copy/paste povestioara de luni…I-am dat acelasi mesaj pe care ti l-am dat si tie iar in decurs de cateva ore postarea era stearsa. Ai avut dreptate…Groparu nu plagiaza ci este plagiat ..in fine..ce mai conteaza…bine ca s-a simtit si si-a dat 2 palme.

 15. 15Crina

  mai,mai, mai.. nu pierdem neuroni. studiile recente se opun vechilor idei, s-a descoperit ca neuronii se refac. e o veste buna cred, daca scapi de alzheimer…

 16. 16Groparu

  @ circoloco: mersi de informatiune, mai da-ncoa daca mai prinzi asemenea cazuri – sa le bat putintel obrazul 😀

 17. 17ardeleanu

  @circoloco revino in cinci minute ca-ti stergem inregistrarea.

 18. 18ardeleanu

  pardon, postarea

 19. 19Andrei ul

  am crezut ca in poza e mormantu lu Cristos, cu piatra data la o parte. da’ cumva-mi pare ca e mormantu’ poftei tale de homari, numa’ ca fara Pasti

 20. 20Somebody

  Si app de transport in comun, nu se fac filme de groaza pentru ca la 300 de persoane intr-un tramvai de 100 e cam greu cu sentimentul de frica insuflat de pustietate 😀

Scrie cu pipi pe zid

NOU! Acuma poți scrie cu fețe galbene!Parteneri (da' nu de pat!)