5 lovituri

 1. aprozarnet
  19, June, 2007 @ 12:35 am

  salut
  de ce iti cenzurezi cuvintele?
  adica folosesti cuvantul, da nu il lasi sa se vada clar, pui stelute, ca si cum ai pune beep pe ceva audio. d c?

  Reply

 2. Paszti
  19, June, 2007 @ 8:45 am

  Clar ca popor homosexual, ca toti istoricii spun ca ne tragem din Decebal si Traian.

  Reply

 3. Groparu
  19, June, 2007 @ 10:02 am

  @aprozarnet: mo, daca maica-mea, care e computer illiterate, se apuca sa se dea pe net pe groparu.ro? Iti dai seama ca ma dezmosteneste? Ca ea numa atata asteapta!

  @Paszti: apai cica nu tăţi istoricii; şi oricum, dacă ar fi să credem ce zice istoricii maghiari… oioioi! Deci io nu mai cred decât în istoricii care îmi dă mie subiecte de scris pe blog.

  Reply

 4. Teo
  13, October, 2007 @ 8:37 am

  Bre Gropare, ai cam incurcat numaratoarea.
  Dupa ultimele calcule coranice si aproximativ musulmane, lotu` e de 72 de pasarele. Da` baiu` e ca nicaieri in Coran nu scrie daca sunt fecioare sau feciori, asa ca io unu` as fi suspicios.
  Am zis!

  Reply

 5. aviatorul
  12, April, 2011 @ 5:32 pm

  Cumanii erau intradevar negrii dar nu veneau din Africa. Erau rude apropiate cu cumanii albi ( din care se trag rusii) si rude indepartate cu tatarii, turcii si pecenegii.
  Denumirile de alb/negru erau in mod curent folosite de asiatici pentru a evidentia lucrurile diferite, cum ar fi doua ramuri ale unui clan de ex.
  Dar popor de homosexuali clar nu suntem, ca se pare ca cumanii astia aveau femei asa frumoase, ca toate casele regale ale vremii ravneau la printesele cumane.

  Reply