De ce nu suntem un popor de homosexuali

O noua teorie aparuta dupa ce s-au lins cu furie ciuperci halucinogene face furouri pe forumu’ ziarului Cotidianu’: zice un nene cum ca noi ne tragem din cumani, deci nici macar deloc din Traian si Decebal, primul cel mai violator de Dacie (pe atunci nu era Logan) din istoria celui mai pederast neam latin, celalalt cel mai sinucigas rege din istoria celui mai caciulit-cu-motz popor trac (desi, nota bene! nu era elev care-si picase bacu’).

Nenea istoricu’, ca si Groparu, o fost de toate la vremea lui, inclusiv ambasador in Africa (kiar ambasador inca nu am fost, deshi mi-as fi placut sa rezolv afaceri cu hash in numele natiei mele cu ambasadoare shefe de trib cu tzatze mari). Si el zice ca o aflat destule dovezi cum ca de fapt romanii or fo natia cea mai preacurvara din istoria Romaniei, ca la betie n-or iertat ici o migratoare, dimpotriva, i-o cam dat sh ei s-o bea, si-or activat marketingu’ sexoal sh ashe le-or calarit, mah, ca daca puneai o bucata de pastrama intre ei iesea sunca de Praga, presata, gata sarata cu miros dulceag de femeie!!! Deja salivez.

Mnoa, fornicarea asta nediscriminatorie (stiam eu ca suntem cel mai tolerant popor din tzara mea, mai ales daca la sex suntem lasati sa stam deasupra) a dus la aparitia noastra. Da’ inainte ca ai nostri sa se dedea la carne de migratoare, cică cumanii aia care or fost nucleul însuşi al revigorării proto-românilor or fo, cică, africani, mah!!! Deci de aici pot trage decât concluzii care ne avantajează:

1) daca suntem si africani, înseamnă ca masculii nostri au  p*** mare;

2) nu prea suntem noi chiar asa de neamuri cu pederashtii aia orgiastici de la Roma, ceea ce e bine;

3) nu prea suntem noi nici chiar asa de barbari pe cat erau dacii, ceea ce e iara bine;

4) desi nu prea suntem neamuri cu romanii, am fo’ suficienti de treji la cerebica incat sa le invatzam limba, finca stiam ca asta ne va baga in UE dupa vreo 2000 de ani;

5) sa nu va prind ca nu suntetz de acord, ca imi fac bracinar de bombe sh ma arunc in aer cu Iliescu cu tot; ca cica ca daca esti african egiptian d-ala musulman te asteapta una bucata lot de 50 de virgine numa pe tine (io atatea virgine nu am vazut nici cand eram la cresha!)

6) nu, ma, nu suntem un popor de homosexuali, finca avem mame sh tati, nu mamic sh tatic!!!!

5 lovituri, dă-i și tu!