De ce nu am încredere în religia Oliviei Steer

Aveam vreo 22 de anișori… era tânăr, fraged și cu fundul tare.

În urma unei excursii în Buapesta (nu dau detalii, dar implicau UBB-ul, familia Marga și o unguroaică firoscoasă), m-am procopsit, în miezul verii, cu o amigdalită cronică.

Știți ce-nseamnă amigdalită cronică? Înseamnă tuse măgărească de tabacist aflat în ultima fază a cancerului pulmonar, plus o recoltă impresionantă de secreții opace de culoarea fildeșului îngălbenit de vreme pe care nu mai știi în ce batistă să le înghesui, plus o stare generală de hapciu, tulai, unde mi-i batista ca să-mi depozitez recolta impresionantă secreții opace de culoarea fildeșului îngălbenit de vreme!

Dar eu, nu-i așa, eu sunt un om deștept! Eu mă voi vindeca singur!!!! Deși mai încercasem o tură să mă vindec de sinuzite în urmă cu 4 ani ținând tot felul de cure (am mers chiar să-l vizitez pe guru absolut al transei albastre, Mudava), dar tot la cuțit și ciocan am ajuns pentru îndreptarea deviației de sept.

Așa că:

– am pornit o terapie furioasă cu ceapă verde, pătrunjel și boabe de piper roșu, care sunt toate antibiotice naturale;
– și mișcare, fugeam în fiecare dimineață câte 6-7 kilometri în zona unde acum se lăfăie Sibiu Shopping City;
– cu tălpile goale prin iarba udă de rouă, ca să fac și călirea organismului meu de fier;
– și tușind ca un măgar în călduri, că speriam bâtlanii și alte specii pereclitate de pe o rază de 12 km;
– și apoi halind corcodușe, cunoscute pentru efectul lor antioxidant;
– și apoi miere, borcane de miere cu propolis;
– și am făcut și o cură zdravănă de Ocna Sibiului, apă sărată băgată în nas și uns cu nămol din ăla puturos care scoate răul din om, dezleagă cununii și vindecă de impotență;
– și nici nu mai știu, că am băgat în duoden la fructe și legume proaspete de am tocit colacul de la budă.

Toate după cărți, pentru că pe vremea aia nu aveai nevoie de internet ca să fii tăntă-prost, Olivia Știr ar fi fost fericită.

La finalul verii, deja ajunsesem o umbră a celebrului eu; și trebuia să și plec în Danemarca cu bursă Socrates, și acolo sunt numai trei anotimpuri: iarnă, înainte de iarnă și după iarnă, deci clar viroze și răceli; și nu am mai avut de ales și am cedat șantajului mamei și am mers la doftor, să mă caute.

Verdictul doamnei doctor a fost fără echivocuri: cuțât. Extirpăm amigdalitele ca să trăiască viitorul blogger!

Dar, doamna doctor, am sărit eu ca ars de pe scaun, naturism! Terapia revoluționară cu apă a lui Sebastian Kneipp! Busuiocul, ați uitat de busuioc! Extract de omidă cameruneză! Praf de rădăcină himalayană! TĂTĂNEASĂ, UNTUL PĂMÂNTULUI!!!!

Cum vrei, zice doamna doctor; dar acum două săptămâni a murit o fată de 18 ani de la țară, care trăia și mânca (și probabil și iubea) sănătos; și s-a dus dintr-o banală infecție la amigdale. Tu faci cum vrei.

No, am făcut cum au vrut mama și doamna doctor, și a fost bine; și tare mă tem că dacă nu făceam așa, acuma ați fi citit alt blog sau, cine știe, poate chiar articole de pe Antena 3!


Minus infinit cu minus infinit = ?

PS: Și sunt și vaccinat, și fiu-meu e vaccinat.

În fine, ați auzit că divorțează Angelina Jolie de Brad Pitt?

10 lovituri, dă-i și tu!