10 lovituri

 1. Bula
  22, September, 2016 @ 7:43 am

  N-ai intrebat de la moasa satului.
  N-ai folosit petrol lampant, nici palinca fiarta cu piper.
  Ai luat meditatii Bio dupa ureche, nu sub gat.
  Ai ajuns la cutit.

  Reply

 2. Groparu Nemernic
  22, September, 2016 @ 7:56 am

  @ Bulă: mi-a fost frică de moașa satului, dacă-mi scotea un prunc din burtică?

  Reply

 3. Dana
  22, September, 2016 @ 8:57 am

  Am trecut si eu prin asta, amigdalita facuta rapetat luna de luna, timp de 4 luni , ajungand sa iau antibiotice tot mai puternice. La ultima amigdalita eram la infectioase, gata sa fiu internata. Avand 2 copii mici, printre care unul de 1 an si care depindea de mine am decis sa imi asum vindecarea, sa nu ma mai las pe mana antibioticilor. Asa ca am trecut pe bowen,usturoi, propolis si banalul albastru de metil si ghici ce ? Am scapat de amigdalita si a fost ultimul episod care l-am avut ( asta s-a intamplat acum 4 ani). Hai sa nu fim extremisti, uneori trebuie sa ne asumam noi vindecarea, si asta nu sta doar in ce bagam pe gura ci si pe a determina cauza , cea care ne provoaca simptomele. Nu contest folosirea medicamentelor la nevoie, dar in acelasi timp nu contest faptul ca un corp caruia i se ofera doar ce are nevoie are capacitatea de a se vindeca singur ( testat pe pielea mea) .

  Reply

 4. Andrei
  22, September, 2016 @ 8:58 am

  N-ai beut țuică fiartă cu piper , nu cunoști tehnici de supraviețuire , vasăzică ești nul .

  Reply

 5. Groparu Nemernic
  22, September, 2016 @ 9:18 am

  @ Dana: total de acord, dar am învățat și eu cum se face. Mergi la doctor, și la răceală rebelă ceri exudat naso-faringian cu antibiogramă (da, unor medici trebuie să le spui tu ce să-ți dea). Poate fi un microb rezident în nas, deci degeaba faci numai exudat faringian, și dacă faci și antibiogramă, șansele să-i dai în cap cresc exponențial.
  Și nievasta îl tratează pe ăsta micu’ mai degrabă fără medicamente, dar suntem departe de a face din asta o religie: când trebuie, trecem pe ce trebuie, hapuri și bumbi.
  @ Andrei: păi acum iau pălincă, și se fierbe ea singură-n burtică.

  Reply

 6. Atti
  22, September, 2016 @ 9:25 am

  @Dana: apoi mama draga, corpul tau probabil are nevoie de multe, dar poate imi explici si mie ce draci de influenta are terapia Bowen asupra unei infectii cronice?

  Reply

 7. Claudia
  22, September, 2016 @ 12:01 pm

  @Dana: Sint amigdalite si…. AMIGDALITE. Unele se vindeca cum spui tu (am trecut si eu prin amigdalite repetate, de facusem rezistenta la antibiotice, pina la urma le-am dat la cap cu Bronhovaxom – care la alte persoane nu a functionat la fel ca la mine). Insa crede-ma ca nu-ti doresti sa stii ce inseamna o AMIGDALITA cum a avut Groparu. Si nu, nu toate infectiile se vindeca cu ceai de coada soricelului. Dupa cum sigur nu-ti doresti sa afli ce inseamna o meningita bacteriana sau o septicemie, care omoara si un cal. E usor sa generalizezi, dar faptul ca pina acum n-a picat niciun avion in care m-am suit eu nu e echivalent cu “eu protejez de accidente avioanele in care ma sui – Boeing, Airbus, faceti-mi o oferta sa devin mascota voastra”.

  Reply

 8. Haivas
  23, September, 2016 @ 8:57 am

  Tratamentul asta al tau naturist pare un talme balmes. A si chestiile astea sunt bune pentru prevenit, nu pentru tratat. Cand boala e deja instalata, buruienile nu prea mai au efect!

  Reply

 9. mac gregor
  23, September, 2016 @ 2:32 pm

  mno sefu, vezi ca ceaiurile is eficiente la raceala mai ales pt ca is fierbinti.

  Ridicarea temperaturii interne in primele faze ale racelii, plus ceva astringent sau alcalin sau gen ca nu ma pricep din plante, te scapa de alea 7 zile urate care urmeaza. Dar numa daca te sesizezi din timp, adica cand vii ud acasa.

  Cam asta ii ideea originara cu ceaiurile.

  Reply

 10. Irina
  23, September, 2016 @ 7:49 pm

  off topic, e super misto headerul tau!
  (ti-am spart sticlele de 2 ori, am claxonat de m-am plictisit si ti-am si pus luna-n pom. f tare! felicitari!

  Reply