De ce cred eu ca Orange e femeie

resize-of-gropar.JPG

Eu am telefon de la Orange. Telefon mai destept ca mine, si asa de destept ca pana si Oedip si-o luat (vedetz ca Oedip nu e ala cu mă-sa).

Telefonul de la Orange are abonament care trebuie achitat nu in functie de puterile tale financiare (destul de violate in ultima perioada), ci de apetitul companiei care providuieşte serviciul.

Această companie guiţă dacă i se pare că tu ai de gând să nu plăteşti factura o lună. Şi îţi trimite SMS-uri gen “Bueeeeey, abonatule, daca azi nu îţi achiţi factura îţi suspendăm numărul!!! Achita repede factura şi intră #131* ca sa confirmi plata, că şi compania trebe să mănâncă!”

Groparu intră repede-repede pe steluta-unu-trei-unu-diez si când să confirme plata ii apare mesaj: “Toate facturile către Orange au fost achitate!”

Având în vedere că Orange este o companie iresponsabilă, nehotărâtă, cu schimbări bruşte de păreri şi veşnic nemulţumită, care cere mereu bani si nu e niciodata multumita cu ce buget de cheltuieli are, care crede ca numai ea are dreptate, părerea mea este clară: ORANGE E FEMEIE.

11 lovituri, dă-i și tu!