De-asta nu e bine să-ți lași calculatorul neblocat

Thursday, 10 August 2017, 21:39 | Categoria : de la birou
Taguri : , , ,

Prima dată când am plecat aiurea și nu mi-am blocat calculatorul, drăguții mei colegi s-au gândit să facă o glumiță; așa că mi-au pus un wallpaper cu ceva super-erou din ăla cu chiloțeii strânși pe fese, într-o postură fără echivoc (te ducea cu gândul imediat la ante-penetrare). Nu o public, pentru că era cu inorogi din ăia unicorni și multe, multe curcubee.

A doua oară a fost de-a dreptul o poză cu Justin Bieber. Nu o găsesc acum, iertați-mă că nu caut mai mult prin interneți după poza aia cu el la bustul gol într-o mare de inimioare roz, dar era ceva de genul:

Atâta era wallpaper-ul de gay wallpaper-ul că, atunci când reveneam din Cipru și am deschis laptopul să scriu postarea aia cu pescuitul la ton, o fetiță care venea de la baie mi-o văzut ecranul și era să leșine de emoție; așa s-a înecat cu salivă, biata, că era să aterizăm de urgență-n Siria să nu moară.

Și… azi, venind de la băiță (unde fusesem plecam cu niște treburi misterioase), am găsit asta pe monitor.

Dap.

Pentru numele lui Muhammad Ali, puneți-vă computerul pe Lock când plecați 2 minute! Am pățit-o eu ca să n-o mai pățiți și voi.

Ce să zic, sper să se termine cu hărțuirea asta a heterosexualilor profund lezbieni.

10 lovituri pentru “De-asta nu e bine să-ți lași calculatorul neblocat”

 1. 1Alina

  Eu, intr-un acces de nebunie subita, am trimis mail la toata echipa si m-am oferit sa le fac cinste cu pizza cu o zi inainte de leafa. M-am lecuit pe veci.

 2. 2Groparu Nemernic

  @ Alina: :))))) Sper că lumea s-a prins că era o glumă. Dac-ai fi scris că le dai o bere, în schimb…

 3. 3Nemultumitu'

  Acum vreo cativa ani am anuntat familia si toti prietenii unui coleg ce-si lasase calculatorul deschis ca tocmai a castigat j-de mii de euro la loto si da mare chef.

 4. 4Traian

  oh look, it’s dickbutt!

 5. 5CSB

  La noi in firma se pun porneturi full screen si se da lock. Nu uiti a doua oara… Si cum trainingul asta se intampla de obicei in primele zile dupa angajare, suntem super safe 🙂 . Mai are si avantajul ca daca afli cine a pus pornachele, inveti lucruri noi despre colegi, ceea ce e un soi de socializare.

 6. 6Adi

  Poante de corporatisti foarte adecvate varstei lor psihologice.

 7. 7John Temple

  Io am scurtătură la „Lock Screen” pe desktop. 😀

 8. 8Bula

  Farsa si mai si:
  schimbata si parola pentru lock, sa fie chiiar numele (l)userului 🙂
  Daca o ghiceste, sa primeasca plusul pe “masa”, pe interesul lui/ei, ca rasplata 😉

 9. 9InfraSun

  Clasice! :)) La mine la birou se faceau totusi glumite mai inocente, gen se schimba pozitia ecranului cu tastele shift+sageti.

 10. 10Bubu

  Ultima oara mi-am suprins seful. Mare fan de fotbal. Echipa lui pierduse vreo doua meciuri cu ceva scor astronomic. A primit simbolul echipei adverse si mesajul ‘never forget’. 😀 (A trebuit sa apelez la ceva ajutor ca eu sunt pe langa cu fotbalul.)

Scrie cu pipi pe zid

NOU! Acuma poți scrie cu fețe galbene!Parteneri (da' nu de pat!)