12 lovituri

 1. Atti
  6, November, 2017 @ 1:28 am

  Gropare, cred ca USR-ul asta e ca un virgin de 30 de ani, ramane nef*tut daca nu isi pune una ambitia cu el.

  PR? Consultanti? Alea sunt pentru politicieni. Astia sunt niste putzalai care au decis ca ei sunt mai speshăl și pentru ei justitia universului e destul sa schimbe lumea. Nici nu stiu altceva decat hashtag whatever. De i-ai pune maine la guvernare ar măcăi ca o gasca de trupa lui Dragnea ar pare exemplu de elocventa.

  Reply

 2. Groparu Nemernic
  6, November, 2017 @ 9:35 am

  @ Atti: Hmmm… eu i-am votat și nu prea pot zice că-mi pare rău după vot. Fie și numai pentru Emanuel Ungureanu și tot e ceva. Sunt o pată de culoare, sunt altceva decât ticăloșii ăia din USL. Dar trebuie să se trezească la realitate și să-i învingă cu armele lor, că la ora actuală ăia joacă Monopoly și USR face echitație: nu pușcă regulile.

  Reply

 3. boemul
  6, November, 2017 @ 10:00 am

  câinii ca (,) câinii… io-s curios cu cât o fi plătit Soros jandarmii ăia care au venit cu caii 🙂

  Reply

 4. Groparu Nemernic
  6, November, 2017 @ 10:25 am

  @ boemul: Ăia or primit și bonuri de masă.

  Reply

 5. rodion
  6, November, 2017 @ 10:45 am

  PR-ul este pentru inselatorii si circ Gropare.Pe cineva care sa-i invete sa fie cinstiti si sa faca lucruri bune ar trebui sa angajeze.E suficient ca oamenii sa vada ca lupta pentru ei si o sa-i voteze.Pana acum s-au remarcat doar prin afinitatea fata de homosexuali si cam atat.La noi , spre crunta ta dezamagire nu prea e plin de bieti homosexuali fara drepturi si pe cale de disparitie pe care ar trebui sa-i protejeze de ferocii heterosexuali, asa ca ….ioc electorat.Astia asa putini cati sunt isi vad de treaba lor si nu doresc deloc sa iasa in fata si sa li se sparga oalele in cap tot lor.Pana si pentru mitinguri trebuie sa aduca homosexuali de import.Conu’ Nicusor ..tocilar.-tocilar da’s-a prins cam cum sta treaba si i-a lasat in ratacirea lor.In politica si-au asociat deja imaginea cu protejatii lor , asa ca n-au sanse nici cat mai are PSD-ul in urmatoarele alegeri.
  Despre restul gruparilor mafiote legale(din pacate) sunt total de acord cu ce-ai scris in articol.

  Reply

 6. super_fotbal
  6, November, 2017 @ 3:02 pm

  Tu inca mai tratezi asta cu politete si cu optimism. In ultimii ani in romania pur si simplu s-a dus totul in cap. Au prostit lumea si oamenii sunt mai derutati ca oricand. Mai treci pe la parintii tai sa vezi pe ce planeta traiesc.
  Poate par rautacios, dar nu sunt. Pur si simplu senzatia mea din exterior este ca arde totul si toata lumea merge linistita pe langa foc. Ca sa nu mai zic ca rautatea a atins niste nivele foarte ridicate, cum zici ceva putin diferit zbam ar fi in stare sa te scalpeze.

  Reply

 7. mac gregor
  6, November, 2017 @ 3:31 pm

  @super_fotbal

  da, dar cumva tot trebuie sa iesim din mizeria asta.

  De exemplu, PSD le explica la toti de ce ar trebui sa il urasca.

  Stai sa vezi, abia au inceput sa se prinda primarii pesedisti ca in urma revolutiei fiscale a lui Tudose raman cu -50% fonduri locale. Sa vezi circus atunci.

  Le dau inca un an ca sa fuga in opozitie, sa mai salveze ceva.

  Reply

 8. Nimeni
  6, November, 2017 @ 4:58 pm

  Reply

 9. m
  6, November, 2017 @ 7:40 pm

  Io n-am iesit. Daca avem oo, merem la bucuresti, ca minerii, nu aici, in fiefurile noastre ale opozitiei, dupa lucru si in weekend. Ca-l doare in cur pe dragnea si clica lui din campia dunarii ca protestam in ardeal, in alta tara, pe seara, in timp ce ziua contribuim la cresterea de pib cu care se lauda ei dupa aia.

  Reply

 10. m
  6, November, 2017 @ 7:45 pm

  Da o sa ies si aici pe la SB, ca avertisment ca daca se intind mai mult la prostii, facem mai urat.

  Reply

 11. Atti
  7, November, 2017 @ 8:58 am

  @M: Facem mai urât? Exact cum? Că deocamdată ce facem cu demonstrațiile și cu marșurile e un fel de circlejerk. Uite ce chestie tare am făcut, ne-am adunat să nu fim împrăștiați, bravo, hashtag rezist pe feisbuci.

  Întrebarea e, ceva efect real are toată chestia asta?

  Reply

 12. morbo
  7, November, 2017 @ 10:36 am

  Ne gandim. Ceva propuneri?

  Reply