Da, există viață și fără Facebook

Fraților, deci poți scoate ghiaurul din Dubai, dar nu poți scoate Dubaiul din ghiaur!

Cred că este primul loc de pe planetă (OK, poate și Tenerife) în care m-aș muta mâine – cu cățel, cu purcel, nievastă și Gropărel – dacă mi s-ar oferi șansa. Oriunde te uiți, vezi 1000 de motive de făcut poze și de experimentat chestii noi. Azi am văzut, de exemplu, că există o companie care organizează – pentru ~2000 de lei, da’ ce-s banii ăștia pentru un șeic cu 80 de puțuri de petrol? – salturi cu parașuta. Vorba aia, aterizezi, faci cu mâna turiștilor care își rotunjesc ochii oblici de uimire în Burj Khalifa, faci o poză, o pui pe Facebook…

Și aici ajungem la miezul problemei: prea admirăm viața printr-n ecran de telefon, prea, în loc să ne bucurăm de frumusețile vieții, vedem lumea photoshopată și ne urmărim copiii și pisicile crescînd pe Facebook, nu în viața reală, în loc să mai punem odată aparatele deoparte și să mai trăim adevărat! Așa că, deși aș fi avut o tonă de materiale de postat de sărbătoarea păgână a Sfântului Valentin în Dubai, am ales să ies de pe rețeaua socială o zi. Pa! Măcar o zi din an, să fie viața mai simplă. Chiar dacă priveliști ca aceasta tânjeau după un Share sau măcar un Like.
Dubai Marina
Dubai Marina Bay, mei ghiauri mei!

Acest articol face parte din campania Pur si Simplu de la Napolact, care a lansat iaurturile Pur şi Simplu facute doar cu lapte din inima Ardealului şi culturi lactice, făra lapte praf sau proteine adaugate. Napolact are şi un concurs cu premii în această campanie – unde altundeva decât pe Facebook, printr-o aplicaţie ce poate fi accesată aici. Mecanismul, simplu: “pentru că susținem lucrurile naturale și simple, îți lansăm o provocare: intră în concurs și alege două lucruri fără de care ai putea fi mai bun”.

Hai, spor la iaurțit! Fug la piscină, pentru că este ultima zi de Dubai.

11 lovituri, dă-i și tu!