Curva a murit

Da, a murit, sper să sufere şi să se zvârcolească în iadul măselelor precum lipitoarea când îi dai sare!

Ca să vă daţi seama ce a făcut din mine, ajunsesem să beau pălincă numai şi numai ca să îmi amorţească falca, ceea ce la mine e de neconceput! Că mie-mi place viaţa, şi şi pălinca, dar numai in scopuri recreative, la grătare, de exemplu.

Ajunsesem să mă gândesc să încerc soluţii revoluţionare împotriva durerilor pricinuite de curva mea de măsea de minte, soluţii care includeau găinaţ de găină de baterie, negru de sub unghie de bătrână, praf de pe monitor, ploaie acidă de Pripiat.

Mi-a venit să lăcrimez sincer când am aflat că din motive legate de munci nu mai puteam ajunge la programare la dentist şi urma să stau încă o săptămână în plină agonie, halind pilule de Ketonal ca pe zahăr cubic, chinuit de măsea ca un copil cu obrajii rumeni sub pişcături de bătrâne smochinite. Şi când am reuşit să mă învoiesc, am zburdat ca un ieduţ, radiind fericire, către cabinetul ăla mirosind a acid fenic, unde nenea ăla cu halat alb face cu găurile ce n-am văzut nici măcar pe cel mai exxxtreme pronache.

Şi am sărit de bună voie pe scaunul ăla ginecologic, şi am zâmbit când mi-o scos-o, după o ora de transpirat substanţe! Şi eu, şi ei. Şi am oftat uşurat când am văzut-o, însângerată, pe masa, cum stătea şi încerca să mă sfideze, fără să mai sperie pe nimeni, de data asta! Că avusese rădăcinile precum cârligele de pescuit, aşa de tare m-o iubit, curva.

Şi dentistul, după ce s-a mai uitat încă o dată la radiografii, apoi la gura mea spurcată, apoi iar la radiografii, mi-a zis:

– Da, e exact aşa cum credeam… Gropare, maică, nu de la măseaua de minte  ai avut tu durerile astea, ci de la ditamai caria care ţi se formase între măseaua de minte şi următorul molar!

Un Dumnezeu, undeva, a fost luat de sughiţ când a auzit ce blestem năpraznic am gândit.

– Da, mi-a mai zis. Ne vedem, aşa cum am stabilit, săptămâna viitoare. Da, să-ţi astupăm şi caria asta. Între timp… stai departe de găinaţ, praf sau bătrâne. Da, şi mai ales de oraşul Pripiat!

20 lovituri, dă-i și tu!