Cumperi de pe internet? Cu Cofffre poti monitoriza pretul

Românii au două mari obsesii legate de cumpărături:

1. După lansarea oricărui produs, umblă ăștia la formulă și o strică

2. Prețurile la promoții sunt umflate artificial înainte, iar la promoții se revine la prețul inițial la care noi punem botul.

La prima, dacă nu ai un inginer alchimist cu timp liber la dispoziție închis în dulap, nu prea ai cum să contracarezi. Asta e, iei de bună ce-ți livrează corporațiile, te mai uiți pe etichetă, mai strâmbi din nas și te amăgești că, la începuturi, în tinerețea mea, lucrurile aveau gust mai bun.

La a doua, în schimb, ai două variante:

1. Mergi prin magazine și faci poze non-stop la produse, ca un giaponez

2. Îți instalezi Chrome (dacă nu-l ai deja instalat) și apoi îți instalezi extensia Cofffre. Cu trei de f, pentru că să nu uităm alte cuvinte glorioase care încep cu această consoană!

Cofffre este o extensie de Chrome care urmărește când scad prețurilor produselor din magazinele online, și atunci când se aplică o reducere, îți trimite un mail. Cum ar veni, lăsați reducerile să vină la mine! Se poate instala de aici.

Start-up românesc; și nu mai este un secret că în spatele proiectului stau doi developeri foarte talentați, Manafu și Orlando Nicoară Bloom, precum și alți doi foarte buni oameni de marketing. Sau oare e invers? Posibil, posibil.

11 lovituri, dă-i și tu!