Cum se duce campania electorală în web 2.0

Vă scriu asta repede, până mai avem preşedinte.

Băsescu şi-a reactivat contul de Twitter. De pe care scria inclusiv în timp ce-şi ţinea discursul în Parlament (LOL, normal că nu el, ci oamenii lui). Fireşte că, în timp ce scria pe Twitter, toată gaşca de onlineri îl îngâna şi-l bajocorea; inclusiv domnul Mircea Badea, că toţi ne-am mirat cum de se ia de domnul preşedinte. Dar nu despre asta vreau să vă vorbesc.

Într-o vreme, dacă vroiai să râzi de un politician pe Internet – să zicem, de Băsescu – îi făceai conturi false de Twitter, e-mail, pagini fake de Facebook şi te apucai să scrii în numele lui. De exemplu, site-ul www.basescu.ro era un fake, iar în perioada suspendării preşedintelui pe site scria numai atât: “Pa!”

Ei, vremurile alea au trecut. Acum, dacă preşedintele îşi face un cont de Twitter, îţi faci şi tu unul şi te apuci să-i înjuri năpraznic pe toţi care sunt împotriva lui. Pe toţi care fac miştouri. Pe toţi dujmanii.

Numai aşa îi poţi cataliza şi capacita pe indecişi. Pentru că zilele astea, doamnelor şi domnilor, bătălia se duce pe voturile indecişilor.

Adică pe voi.

Adică pe noi.

11 lovituri, dă-i și tu!