Cum să-l faci să se mărite cu tine?

Deci: anii ’70, California, nebunie totală, reminiscenţe de flower power, libertinaj, iarbă la liber, tăt ce vrei.

Un american sadea, plictisit de ce mai oferea California, s-o tirat în Miami. Şi acolo s-o cuplat cu o fătucă. Faină! Pentru că la americance încă nu apăruse moda Mac aşa pregant ca în anii ’80, mai găseai fete subţirici, ţâţe, cur, etc. Deci – deliciu.

Şi prinde americanu’ nostru una – ceva italiancă de generaţia a doua (adică părinţi imigranţi, ea americancă). Suberbă. Care era şi ceva fiică de mafiot new-yorkez, rebelă. Şi aşa amor mare fusă între ei, că italianca fuge cu el undeva – unde nu există cetitor pe saitu meu care să nu-şi dorească să ajungă: o oază a plăcerilor. Ceva casă părăsită, unde erau vreo 12 cupluri libertine, care mai de care mai pestriţi. Şi era la liber: toţi trăiau din ce apucau, dar sex făceau cu furie. Unu cu nevasta ăluilalt, alta cu omu’ ăleilalte, şi când nu nimereau să se potrivească de sexe opuse, se mai combinau şi ei între ei, sau ele între ele. Eu – dacă m-aţi întreba – io aş fi preferat să nimeresc treaz între vro 2-3 d-elea, dar… cinie dreq îl întreabă pe Groparu ce vrea?

Şi. Ăsta, americanu, se îndrăgosteşte iremediabil de alta din gaşcă. Ceva sud-americană. Mno. Sud-americancele astea, din ce am auzit io, îs sensibil la fel de meseriaşe ca bistriţencele! Şi aproape la fel de meseriaşe ca orice altă româncă, şi chiar unguroaică. Deci mega femeie!

Şi americanca simte treaba asta, că-l pierde. Femeile, când simt că bărbatul de lângă ele le lasă, unele se crizează. Fac scandale, ca proastele.

Ei ! Altele gândesc.

Ei.

Asta o gândit.

Şi – îl ia p-ăsta deoparte. Şi-i zice: Cazzo! Îs gravidă. Cu pruncul tău îs, mă, că ai văzut că numai cu tine am făcut treaba aia pe care o condamnă Biblia! Că p-ăştialanţii i-am refuzat. Ştii asta! Şi… ştii că tata e mafiot italian new-yorkez. Şi ştii că dacă mă laşi, te mardeşte tata. Te babardeşte. Te macheşte. Că tata, ca sicilian, nu iartă! Şi eu nu renunţ la prunc, că îs catolică.

Ăsta o rămas mut.

Băi, mai zice italianca. Fă dragoste  cu mine! Fukie-mă, cum ar zice românii. Amu! Pe loc!

Masculii nu prea rezistă la asemenea stimuli intelectoali. Şi – fincă fomeia era deja graviduţă – omul nu s-a mai ferit cu însămânţatul. Adică – a lăsat iaurtul în caserolă.

Şi – faza e că italianca nu era nici măcar niţel gravidă. Nici măcar deloc.

Dar a rămas plină în noaptea aceea, şi 9 luni mai târziu i-a dăruit omului o pruncă, aşa, pe furatelea, o pruncă foarte isteaţă. Şi faină. Şi sănătoasă, şi tot ce şi-ar dori un mascul de la viaţă. Fata tatii, deci!

Partea najpa e că muierea aia o cam luat ţapă. Fincă fusă doar prima căsnicie din cele 5 care au urmat în viaţa bărbatului. Că amu, pe la 60 de ani, e cu una de 32.

No. Io numai relatez!

24 lovituri, dă-i și tu!