5 lovituri

 1. Arthur
  16, September, 2015 @ 11:58 am

  Fara a jigni pe domnisoara din imagine si firma producatoare, modul acela de a tine un calculator mi se pare mai stupid decat daca as da cu pipi pe zid. Adica daca aveam o tableta cu suport mai era ceva. Dar asa arata ORIBIL cu laptopul cu touch screen cracanat in ultimul hal. Plus ca pun pariu ca la cel mai mic contact cu apa, calculatorul acela se duce in rai, asa ca locul lui e oriunde, numai nu in bucatarie…

  Reply

 2. Alin
  16, September, 2015 @ 2:01 pm

  Intr-adevar trebuie pastrat un echilibru intre cele 2, cat despre promotia celor de la HP, una folositoare pentru cei interesati de achizitionarea unui produs.

  Reply

 3. neamtzschantz
  16, September, 2015 @ 4:31 pm

  in opinia mea copilu trebuie sa inoate in curentul vremii si generatiei lui ca pestele in apa, altfel se izoleaza si devine un insingurat ostracizat in grupurile celor de virsta lui.
  ideea asta e prosteasca cum ca copii din ziua de astazi nu mai comunica. ia creste-l mult altfel decit pe cei din generatia lui sa vezi cum n-o sa mai comunice deloc, pentru ca nu are puncte comune cu leatu lui.
  echilibrul e bun, da lasa-l sa inoate in curentul generatiei lui.

  Reply

 4. Groparu Nemernic
  16, September, 2015 @ 11:38 pm

  @ arthur: pai si daca vrei sa te uiti la un film in timp ce papi seminte?
  @ neamtzschantz: si eu zic ca echilibrul intre astea doua extreme e cel mai bun. Desi Louis CK are alta parere legat de tehnologie https://www.youtube.com/watch?v=5HbYScltf1c

  Reply

 5. Gabi
  17, September, 2015 @ 7:13 pm

  @arthur: ala e un laptop care asa e facut sa stea. sa poti sa te uiti la filme la prezentari etc. ce sa stie lumea…

  Reply