Cum e sacu’ e şi Petcu

Alexis Design, partenera de blog si cred ca de si mai mult a lu’ Legionaru’ (care de fapt nu e legionar, da’ e oltean) o fost bruschetată de un nene care desi lucreaza in presa nu-i e coleg de breasla, finca se comporta ca un cocinar, pe cand ea e o domnucă draguţă şi prea meseriaşă.

Deci la o întâlnire în sediul Poliţiei din STRADA, ca sa-l citez pe andreicrivatzpunctro, Albac, nea Petcu şi-o arogat un petic de teren de pe care sa pozeze ceva, deshi locul nu mirosea a urina-i proprie, cum se face în regnul animal, când se arogă un crâmpei de pădure pe care tre sa urinezi ca să areţi că-i al tău. Şi pentru a-l păstra, pentru a fi NUMAI EL, PETCU, STĂPÂNUL PETICULUI, ar fi fost în stare să deie lovituri colegilor – care lovituri io le-aş numi lovituri de presă. Şi fincă nu o găst pe nimeni mai acătării cu care să facă wrestling, nea’ Petcu s-o loat tocmai de Alexis Design, care, ca orice fată de inălţime medie ce se respectă, e o damă de statură medie. Ei, pe aceasta dămuţă de statură medie, nenea Petcu, care are ceva metri înspre sus, o bruschetat-o.

Amu io ştiu că o cam trecut timpurile elea când dacă îţi place de o fomee îi dădeai una în cap; oamenii s-or prins de asta în momentul în care “mă doare capul” a devenit cea mai folosită scuză pentru a eluda o partidă de secs. Dat fiind că nenea Petcu nu o auzit de
chestia asta, vrea careva dintre colegii săi de la Făclia să îi comunice acest lucru?

9 lovituri, dă-i și tu!