Cu un picior în Floreşti, cu unul în Antalya…

…vă supun atenţiei nişte câteva:

1. Pescuitul la Sântejude e the shit. După ce revin din concediu, o să postez nişte impresii şi păţanii, că iară s-au întâmplat chestii, că Dumnezeu se plictisea tare.

2. Fiind la pescuit, nu am putut merge la întâlnirea cu oamenii care se ocupă de proiectul “Clujul, capitală culturală europeană a tineretului”. Salut deschiderea lor către bloggeri, mai ales pentru că avem, zic eu, cea mai faină comunitate de bloggeri din patrie. Prezent la întâlnire, domnul primar a promis că se va implica personal în atragerea de fonduri private pentru filmul Usturoi. Aşteptăm!

3. Azi are loc Digital Divas, conferinţa surorilor lui Venus din online.

4. Am mers la Gala Presei Clujene. Ghiciţi cine era îmbrăcat în tricoul de la serviciu în hotel de 5 stele, printre costume italieneşti foarte negre şi foarte scumpe şi toalete de seară? Cine? Care blogger? Aud???

3. Şaorma invadează România. Propun o reţetă cu slănină de Mangaliţa, ceapă de Sălaj şi un ştampăl de palincă, să şteargă greaţa.

5. Apropos de pălincă, numa’ atâta vă mai zic: plec în Turcia o săptămână şi, ca orice ardelean care se respectă, duc cu mine o juma’ de horincă de-aia galbenă primită la una din nunţile la care am tot fost anul ăsta. Nu pentru mine; ci pentru ruşii ăia care cică colcăie prin staţiune. Paşol, na palinca! Davai tezaur, blea pohui!
photo(8)

6. V-am zis oare că plec în Turcia?

11 lovituri, dă-i și tu!