Cu un picior în Floreşti, cu unul în Antalya…

Friday, 21 June 2013, 13:03 | Categoria : Scurte
Taguri :

…vă supun atenţiei nişte câteva:

1. Pescuitul la Sântejude e the shit. După ce revin din concediu, o să postez nişte impresii şi păţanii, că iară s-au întâmplat chestii, că Dumnezeu se plictisea tare.

2. Fiind la pescuit, nu am putut merge la întâlnirea cu oamenii care se ocupă de proiectul “Clujul, capitală culturală europeană a tineretului”. Salut deschiderea lor către bloggeri, mai ales pentru că avem, zic eu, cea mai faină comunitate de bloggeri din patrie. Prezent la întâlnire, domnul primar a promis că se va implica personal în atragerea de fonduri private pentru filmul Usturoi. Aşteptăm!

3. Azi are loc Digital Divas, conferinţa surorilor lui Venus din online.

4. Am mers la Gala Presei Clujene. Ghiciţi cine era îmbrăcat în tricoul de la serviciu în hotel de 5 stele, printre costume italieneşti foarte negre şi foarte scumpe şi toalete de seară? Cine? Care blogger? Aud???

3. Şaorma invadează România. Propun o reţetă cu slănină de Mangaliţa, ceapă de Sălaj şi un ştampăl de palincă, să şteargă greaţa.

5. Apropos de pălincă, numa’ atâta vă mai zic: plec în Turcia o săptămână şi, ca orice ardelean care se respectă, duc cu mine o juma’ de horincă de-aia galbenă primită la una din nunţile la care am tot fost anul ăsta. Nu pentru mine; ci pentru ruşii ăia care cică colcăie prin staţiune. Paşol, na palinca! Davai tezaur, blea pohui!
photo(8)

6. V-am zis oare că plec în Turcia?

11 lovituri pentru “Cu un picior în Floreşti, cu unul în Antalya…”

 1. 1ake

  Ăsta da șpagat…

 2. 2zoltybogata

  Ai mai uitat tu ceva 😀 sa-u nu? Poate o lași de surpriză 😆 .Multă sănătate

 3. 3diana

  pleci în Turcia? da’ nouă di ce nu ne-ai zis?!

 4. 4Gigi

  Distracţie maximă şi concediu plăcut ! 😎

 5. 5Luke

  Se duce ca sa prinda protestele si bataile cu apa :))

 6. 6Daniel A.

  Să zici cum o fo în antalia, că și noi ne-am luat pachetul acela; să știm la ce ne așteptăm 😀

 7. 7Mihai Motrescu

  i-ați un pistol cu apa in care sa pui palinca si treci prin piata Taksim umpic 😛

 8. 8ion ion-romanul care nu face politica

  O sticla de palinca nu iti ajunge in fata rusnacilor care sting o sticla de votca la o masa.Ori cari un camion(sa ajunga) ori nu faci pofta oamenilor cu porniri invadatoare.Tu te duci in Turcia sa faci baie in mare sau sa te bronzezi?!

 9. 9andra

  Concediu placut sa ai ,sper sa vii de acolo foarte schimbat :zambitor relaxat si mai mult bronzat si daca o sa vrei sa ne prezinti una din cele mai frumoase capatani o asteptam cu mare rabdare.Si daca vrei sa ne faci o postare despre cum este lumea pe la turci ca pe la romani sunt mai turci ca acolo ….concediu placut in continuare bucura-te din plin de el 😎

 10. 10A.P.

  Fir intins, drumuri bune si vreme faina ❗

 11. 11ionica

  Mai un pic și gata 😈

Scrie cu pipi pe zid

NOU! Acuma poți scrie cu fețe galbene!Parteneri (da' nu de pat!)