Cronică de ştiri

O iniţiativă civică solicită retragerea celor două coduri, Penal şi Civil, în vederea dezbaterii lor publice. www.groparu.ro propune retragrea codurior galben şi roşu, să avem numai soare, plăji şi palmieri în ţara voastră.

Lavinia Sandru a încercat să intre pe listele PSD la europarlamentare, după ce ani de zile şi-a şters mucii de social-democraţi. De ce – când aud de ea şi de Guşă – mă gândesc la şandrul… ăăă, scuze, şancrul moale?

ANAF renunţă la Poşta Română pentru transmiterea declaraţiilor de venit ale contribuabililor persoane fizice. Statul nu are nevoie de Poştă ca să ne ia la o poştă.

Directorul Peugeot-Citroen, Christian Streiff, a fost schimbat din funcţie; nu se ştie dacă din solidaritate cu şeful Citroen România, şi el schimbat din toate funcţiile după alegerile de anul trecut. Nici nu ştii ce mic ai început să devii, Christiane!

Alţi producători auto, Chrysler şi GM, ar putea intra în faliment în două luni. Cum, vă veţi întreba, după toate automobilele electrice şi hibride de serie scoase în ultimii 10 ani de cele două firme americane?

După declaraţia de prin 1996 a lui Ion Iliescu cum că România are doi vecini buni, Serbia şi Marea neagră, am loat-o la fotbal de la sârbi de nu mai avem aer. Mai rămâne ca Marea Neagră să ne invadeze plajele şi să le umple de mucuri de ţigară, manelişti şi preţuri mari. Ăăă… ia stai puţin!

Cântecul Agadoo al fomatiei Black Lace a fost decretat cel mai najpa cântec de pe faţa Pământului, iar românii şi acum se rup în figuri la nunţi pe melodia asta. www.groparu.ro încă aşteaptă distincţia internaţională de cel mai najpa blog din univers, după succesul incontestabil ramportat la ediţia clujeană a blogfestului. Nu mai am link, din păcate, dar aşa a fost!

10 lovituri, dă-i și tu!