7 lovituri

 1. Silu Cartoon
  13, May, 2015 @ 9:52 pm

  O tara in care fiecare se-nvarte cum stie, fiecare prosteste pe cine poate. Ziaristii sunt hoti (unii), actorii sunt politicieni (unii), grevistii foamei senatori (unii). Toti se zbat pentru popor (prostime). Gropare, ai nervi tari!!!

  Reply

 2. Cosmo
  14, May, 2015 @ 12:30 am

  O mare dezamagire filmul, pentru mine a fost o pierdere de timp, 2 ore pierdute din viata mea. Plin de clisee, filmul asta pare ca a fost facut asa, doar ca a primit cineva banii pentru el si trebuia facut un film, orice film, cat de repede. Si apropo, in primele minute imi venea sa ma duc afara la bar sa ma rog de cei de-acolo sa dea televizoarele pe un meci de snooker, sa vad ceva mai palpitant. La Q&A n-am mai stat ca ma gandeam ca poate zice cineva ce buget a avut filmul si aveam dracului vre-un atac de cord asa de tanar

  Reply

 3. cristi Timisoara
  14, May, 2015 @ 7:45 am

  Da …” gadea ” nu apare in film ?

  Reply

 4. Gigi
  14, May, 2015 @ 8:02 am

  Mulțumesc de „recomandare”. NU o să merg la acest film.

  Reply

 5. oreste
  14, May, 2015 @ 9:45 am

  vreo faianță apare în film ?

  Reply

 6. DanC
  16, May, 2015 @ 2:05 am

  Deci de vreo 10 ani romanii fac acelasi film over & over again 🙂
  Asta comparat de ex cu Blomkamp, tocmai am vazut Chappie, e super, seamana pe undeva cu District 9, e clar din primele 5 minute ca e vorba despre S Africa si Iohanesburg. insa nu e cliseistic, e misto de tot. Si mi-am zis, uite bre, Blomkamp asta si cu toti sud africanii lui si grupul ala absolut ciudat (Die Antwort parca) – macar si-au facut un brand. De ce dracu’ noi nu putem?
  Chiar, de ce ma-sa n-avem si noi un brand, un film-doua mai de Doamne-ajuta, o actiune, un mistocut-ceva, chiar si o ciudatenie geniala tip Melancholia?
  Nu, tata! Noi avem kakaturi gri-tuciurii care le vezi cu chiu-cu-vai odata la o suta de ani. Dupa care tre’ sa te lauzi in cercuri de snobi ca l-ai vazut…

  Reply

 7. Laura
  25, May, 2015 @ 7:02 am

  nu cred că există multe tipologii originale în românia. de 25 de ani văd aceleași lucruri cu același gen de oameni în jurul meu. să facă sf-uri? nu-i cred în stare.

  Reply