Concursul de nuduri se apropie de final

Dragi compatrioţi,

În noaptea aceasta, la ora 00:00, concursul de nuduri soldat cu modestul premiu un link de câteva luni bune pe site-ul în care vă aflaţi acum cu năsucurile voastre, recte groparu.ro, se sfârşeşte. Câştigătorul va avea şansa să îşi expună nudul câştigător la mine pe părete, întru vecinica alinare a ochilor gropăreşti, mereu însetaţi de frumosul feminin, care e şi etern, el. Se mai pot totuşi înscrie amatori până la termenul limită.

Părerea mea este deja formată în ceea ce priveşte cel mai frumos nud, şi v-o voi împărtăşi mâine. Până atunci, dacă doriţi să-mi comunicaţi preferatele voastre de care eu voi ţine cont, nu ezitaţi să-mi lăsaţi un comment cu link către nudul favorit. Unele site-uri nu contin tot path-ul în bara de adresă, dar îmi puteţi indica în scris care nud aţi dori să bântuie nopţile, dacă din nenorocire aţi fi eu (gen “site-ul X galeria Y poza Z”). Hai, că dacă nu vă plăcea viaţa, femeile/bărbaţii, chefurile şi petrecerile nu eraţi voi acum pe site-ul meu, ci aţi fi citit ceva mai cult, gen bloguri sportive.

Reamintim participantii, în aceeaşi ordine aleatoarie, la nimereală:

Lorand: http://www.lorandpeli.ro
Dănilă: http://www.studioimagic.ro/
Dani: http://idaniphotography.daportfolio.com/
Bar paintings: o fată

Iar Night Elf se inscrie din oficiu cu a sa http://bp0.blogger.com/_JIjMvOsukOY/SHfuxKlDrSI/AAAAAAAAAF4/go-kzSyCUcY/s1600-h/1.jpg.

25 lovituri, dă-i și tu!