Concursul de nuduri continua!

1. Concursul de nuduri continua, şi ţin ca cei care trimit poaze la başcă să afle că orice poză mi-ar da, nu se compară cu poza dragului nostru coleg zis Dinţu, zis Bizonu’, zis Frumuşălu’, deci ne potolim? Io-te acilea, nud ghe nud!

P9010101_resize_resize

Pana acum avem aşa:

Lornad: http://www.lorandpeli.ro
Danila: http://www.studioimagic.ro/
Dani: http://idaniphotography.daportfolio.com/
Night Elf: http://bp0.blogger.com/_JIjMvOsukOY/SHfuxKlDrSI/AAAAAAAAAF4/go-kzSyCUcY/s1600-h/1.jpg.

2. Numai pentru clujeni: Hădean, bucătarul zeilor şi al idolilor (ca mine) prepară în Pub meniu de te lasă fără deşte: fincă atâta ţi le lingi până ţi se atrofiază. Detalii: aici, aici şi aici. Nu mereţi după ce aţi mâncat, că e păcat de Dumnezău. Că d-aia mulţumesc eu lu’ Dumnezău că nu-s somalez!

3. E vineri, deci cotcodacim: un text frumos despre bucureşteni, cine sunt ei şi ce vrea, aici. Plus că Julică a primit dreptul exclusiv de publicare a unei poze cu Groparele, deci dacă nu ştiţi cum arăt eu, Mişu şi Dinţu’ de mai sus îmbrăcaţi, ne puteţi vizualiza ce frumoşi eram în drink-drinking.

Amu am să plec la Sighie, că am fost cu furia vişinie la reparat, de o stat mecanicu cu mânurile la ea-n uter 2 ore lungi. Numa bine, că mi-o dat subect de postare pe luni. Asta dacă nu scriu de telemeaua de Sibiu, of cors.

23 lovituri, dă-i și tu!