Concurs de nuduri pe www.groparu.ro

Dragi cetitori si cetitoare, artişti si artiste!

Groparu are nevoie de un nud de femeie care sa-i mobileze garsoniera. Este vorba, of course, de o pânză/acuarelă/carbune/poză. Pornografic sau nu, cu nevăstuica şi nurii la vedere sau nu, astea sunt detalii care nu contează; trebuie în schimb musai să aibe acel vino-ncoa, je ne sais quoi, expresivitate, combinaţie de culori şi de umbre şi lumină (poate fi şi alb-negru) care să mă facă să zic “Asta-i, frate!” – asa cum exprimi la o femeie mai mult decat frumoasă: la o femeie interesantă. Ipostaza şi alte detalii sunt free for all. Singurul mod în care eu voi valorifica nudul va fi înrămare şi agăţare la mine-ntre patru păreţi, întru eternul meu deliciu. Drepturile de proprietate asupra exponatului rămân artistului, deci se poate prezenta cu el la orice alt concurs, fără probleme. Eu îmi păstrez drepturile de afişare.

Premiile sunt: reclamă moca pe www.groparu.ro tuturor participanţilor. Şi link de 6 luni către galeria câştigătoare. Şi anunţuri, pe viitor, la vernisaje etc. A, si recunoştinta mea. Că bani – de unde? E criză.

Aşa că dacă eşti artist sau ai suflet de artist şi doreşti să te afirmi, sau nu îţi strică nişte vizitatori la tine pe site, trimite-mi mail la datele de contact ale www.groparu.ro (si anume, groparu.ro la gmail) cu lucrarea/lucrările pentru concurs. Specifică şi dacă eşti de acord să le public pe site. Toţi concurenţii vor primi link moca către galeria/site-ul lor în postări, pe măsură ce le voi primi.

Sper că nu are rost să vă comunic că în cazul fotografiilor doresc dovadă că fotograful deţine drepturile asupra lor, pentru că nu public ceva ce nu vă aparţine. Plus – răspunderea pentru materialele trimise vă aparţine.

Data limită a concursului: 13 nov. O zi cu nevoi speciale.

Pe scurt: am nevoie de orice fel de nud, şi în schimb vă ofer popularitate – aşa, mică, cum are site-ul meu (de fapt nu e chiar mică, da nici mare nu e).

Vă băgaţi?

UPDATE: 1. Primul concurent, sunt efectiv siderat: http://www.lorandpeli.ro GOOD WORK, Lorand!
2. Îi urăm bun venit şi galeriei http://www.studioimagic.ro/ – un fel de insulă a plăcerilor, mi-aş schimba bucuros locul de muncă ca să mă fac bliţ de la ei din studio!
3. Night Elf, el, nu s-a rabdat, si doneaza moca urmatorul cuplu de nimfe: http://bp0.blogger.com/_JIjMvOsukOY/SHfuxKlDrSI/AAAAAAAAAF4/go-kzSyCUcY/s1600-h/1.jpg. Niiiice!!!
4. Frumos, frumos, frumos: http://idaniphotography.daportfolio.com/

47 lovituri, dă-i și tu!