Concurs: câștigă un card cadou de 300 de lei la Flanco de Black Friday

Mi-am luat aproape tot ce mi-o trebuit, ca ardeleanul gospodar: stick-uri de memorie, HDD extern, căști, cabluri, baterii externe (vitale pentru excursiile mele în Deltă)… și nici nu mai știu ce.

Așa că, de Black Friday-ul ăsta, cred că o să-i fac un cadou mult iubitei și scumpei mele nieveste, că săraca mult mai pătimește cu mine și fiu-meu! Că abia ne trezim să mergem la școală și nu spălăm vasele și tot timpul suntem în întârziere dimineața și ne lăsăm ciorapii pe lustră… ce mai, eu zic că e păcat să nu profit de ocazie! Și ar fi păcat să nu-i iau ceva ca să-i arăt cât de mult o prețuim noi pe ea! Un cadou adevărat, cum numai un soț iubitor îi poate lua din banii primiți de fiu-său de la bunici ca să-și cumpere jucării. Exact ce-i trebuie, ce-și dorește ea, și ce-și dorește orice femeie, de altfel, cu adevărat.

Și no, m-am gândit la un aspirator adevărat, că așa s-ar bucura, săraca… cred că de fericire o să mă și invite undeva în oraș pe banii ei, să ne ofere un sushi și o-nghețată, ca orice femeie fericită și împlinită! Deci știu deja ce voi face de Black Friday.

Și tu? Tu ce faci de Black Friday? Că, uite, dacă-mi spui ce ai de gând să faci de Black Friday și-mi lași link, în comentariu, către produsul de la Flanco vizat de tine de Black Friday, apăi eu ți-l pot da mai ieftin. Cu 300 de lei mai ieftin, pentru că voi oferi 3 carduri cadou a 300 de lei la Flanco către trei cititori care-mi livrează o poveste haioasă de Black Friday (nu aceeași poveste! Povești diferite, da?).

Știți regulile:
– dacă ne cunoaștem personal, să-mi comentați cu pseudonim;
– să aveți o adresă de mail validă;
– să mă faceți să râd;
– să-mi dați link către produsul Flanco vizat.

LE: Cardurile cadou:
– pot fi folosite doar in magazine, nu si online
– pot fi folosite doar pentru produse care nu sunt in campania de BlackFriday (amu câte reduceri vă și trebe?)
– sunt valabile până la sfârșitul anului.

600x350

Săptămâna asta anunț câștigătorii, deci bagă mare!

Update: și câștigătorii sunt
Alex G – pentru că este o memă pe Interneți cu o fetiță care râde în fața unei case în flăcări, și pentru că bunică cu bucătăria arsă;
Mirela – pentru că un polițai care-și comandă de BF în timpul serviciului m-a făcut să râd;
Oana – pentru că de abia aștept să văd ce față va face soțul când va primi cadou romantic un aspirator!

Veți primi un mail de la mine azi în care vă voi cere toate datele de contact.

Celorlalți, vă mulțumesc pentru participare și vă mai aștept cu alte concursuri excitante pe groparu.ro!

37 lovituri, dă-i și tu!