Companiile verifică profilul candidaţilor pe Facebook

În ciuda vremurilor de restrişte economică pe care le trăim cu toţii, înainte de a-i spune premierului britanic să nu fie de acord cu planul de salvare a Europei, cooperativa britanico-engleză la care lucrez s-a apucat să angajeze tot felul de oameni şi de programeci, c-aşa-i în softache, este mereu nevoie de negri în orezărie.

În plin proces de recrutare, prind o discuţie între două colege care făceau parte din comitetul de analiză şi recrutare personal la întreprindere. Colegele astea atâta sunt de dedicate companiei, că dacă prind un candidat bun instantaneu au 4 orgasme.

– Tu, şi-a depus unu’ CV-ul la noi… deci dezastru, tu, calamitate!
– Ce dezastru?
– Tu, deci fii atentă, îi iau numele şi mă apuc să îi caut profilul pe net. Şi caut, şi caut…
– Şi?
– Şi tu, să pic jos! Era ceva culturist feroce, avea poze cu el în slipi pe Facebook, tu, cu ochelari de soare în cameră, poze făcute la webcam… Cu abdomenul încordat, cu bicepşii umflaţi, uns cu creme şi epilat, poze cu el şi cu posteriorul lui, tu, deci avalanşă! Păi ce ne facem, soro, că nu îl poţi angaja pe Mister Facebook, că te faci de râs! (bag sama că era un fel de Anna Sbitnaja)
– Şi nu l-aţi chemat la interviu? întreabă cealaltă colegă.
– Nu, tu. Ce să-l mai tot chemi la interviu.

Auzind acestea, las deoparte ce ronţăiam şi nu-mi vine să-mi cred urechilor!

– Tu! zic. Deci avea poze cu el pe Facebook cu abdomenul încordat, şi cu posteriorul în slipi? Şi dat cu creme şi cu bicepşii înfoiaţi?
– Da, zice colega.
– Şi nu l-aţi angajat?
– Nu!
– Cum, tu? Numai fincă avea poze cu el pe Facebook cu abdomenul încordat, şi cu posteriorul în slipi? Şi pentru că era dat cu creme şi avea bicepşii înfoiaţi? Păi ăsta e motiv să nu angajezi pe cineva? Ce dacă avea poze pe Facebook cu el în slipi, şi eu mi-aş pune!
– Nu, mă. Nu l-am angajat pentru că nu ştia engleză.

Text publicat in CJ24FUN

Apoi mi-a picat fisa: colegele mele tocmai îl refuzaseră pe Valentin Bosioc!

 

15 lovituri, dă-i și tu!