18 lovituri

 1. ion ion romanul care nu face politica
  27, November, 2017 @ 9:15 am

  Nu e nici macar “demers civic”,e doar personal.Se reinventeaza ca om contra sistemului pentru ca pregateste alegerile.Sau e contra care ii va fura lui Ponta voturile.

  Reply

 2. unu'
  27, November, 2017 @ 9:31 am

  Sincer sa fiu, as administra o flegma verbala la multi din aia cu dantura in neregula de se perinda prin politica. Sunt sigur ca li se falfaie de ce cred eu dar macar or sa stie ca si mie mi se falfaie de teatrul lor ieftin. Iar daca le-am administra toti, in fiecare zi, cate o flegma, mai mult sau mai putin verbala, poate se gandesc de doua ori inainte de a-si arata mutra in public. 20.000 de oameni intr-o duminica nu inseamna nimic pentru ei. Vreo 2 milioane timp de vreo saptamana ar pune niste noduri in gat greu de inghitit. Dar vorbim povesti.

  Reply

 3. Groparu Nemernic
  27, November, 2017 @ 9:35 am

  @ ion ion: Așa o fi. Dar tu? Tu nu cred că ai veleități de a te promova ca om împotriva sistemului. Tu ce faci dacă te trezești, într-o zi, nas în nas cu Adi Năstase pe stradă?
  @ unu’: Nu știu dacă într-adevăr li se fâlfâie. Îi poți vedea cu familiile la Mamaia, sau la schi. Nu li se va fâlfâi când le arăți obrazul de față cu copiii lor.

  Reply

 4. Nemultumitu'
  27, November, 2017 @ 9:50 am

  Mălin Bot le-a pus o oglindă în față. Practic le-a adus aminte cine sunt ei, iar ăstora trebuie să le vorbești pe limba lor. La guerre comme a la guerre ! A greșit Bot cu ceva ? I-a făcut infractori, iar ei sunt altceva ? Nu ! Câtă vreme n-au înțeles că locul lor nu mai este în prim plan și nu au făcut necesarul pas în spate, este clar că bunul simt le lipsește cu desăvârșire și o să li se mai întâmple chestii din astea.
  Cât privește “deontologul” de la a3 … E altă gâscă în altă traistă… Ceea ce face Mircea Badea este un șir de insulte, un delir verbal cu pretenții de pamflet, jigniri grosolane la limita penalului.

  Reply

 5. Anonymous
  27, November, 2017 @ 10:02 am

  Imagineaza-ti ca in civilzata Franta acesti expirati ar face ceea ce fac in Romania. Presupun ca firma de curatenie ar petrece mult timp la standul ala sa adune cartofii putrezi si ouale stricate.

  Reply

 6. boemul
  27, November, 2017 @ 11:05 am

  aoleu, aminteşte-ţi cum s-a răzbunat tanti aia de se plimba goală…

  Reply

 7. Groparu Nemernic
  27, November, 2017 @ 11:28 am

  @ Nemultumitu’: Fix asta cred și eu, că Mălin Bot a spus lucrurilorpe nume.
  @ Anonymous: În Franța s-ar fi trezit aruncați direct în lada de gunoi, ca parlamentarii din Ucraina https://www.youtube.com/watch?v=xEba3bqykq8
  @ boemul: Tre’ sa ne dai si link amu, nu ne poti lăsa așa!

  Reply

 8. mac gregor
  27, November, 2017 @ 11:54 am

  nu imi place.

  Catastrofa e ca nu avem generali, aka politicieni, si atunci si ce face Malin Bot e ceva.

  Reply

 9. mac gregor
  27, November, 2017 @ 12:14 pm

  Cineva care a urmarit cum Trump face praf competitia, cand l-au intrebat de ce Bush + alti 20 nu reuseau sa-l bata pe Trump: “Can’t beat SOMETHING with nothing.” – Nu poti bate CEVA cu nimic.

  Reply

 10. Atti
  27, November, 2017 @ 12:49 pm

  Gropare, ce face nenea Bot e mai eficient decat zece duminici plimbate prin centru + hashtag #rezist.

  Da, noi trebuie sa fim mai elevati, eleganti, civilizati, bla bla bla, da da, fix o p*la bleaga trebuie sa fim. Ce sa iti povestesc ce se crucesc toti de marsurile noastre.

  Dar de un razboi de guerilla a la Madalin Bot? Na, de aia le e un pic frica. Eu zic ca trebuie facut fix la fel. Haituiti, vanati, scuipati.

  Reply

 11. Groparu Nemernic
  27, November, 2017 @ 12:58 pm

  @ mac gregor: E bună asta cu something și nothing. Plm. Dureros de bună.
  @ Atti: Și filmat procesul. Altfel nu are farmec.

  Reply

 12. mac gregor
  27, November, 2017 @ 1:21 pm

  @Gropar

  problema noastra e ca Johannis ca si Ciolos, e tipul regelui – trebuie sa il puna supusii sus. Si e bun, ca atare. Dar nu e suficient sa ai rege, independent, deasupra tuturor, etc.

  Iti mai trebuie si generali, care sa iti spuna ce sa faci, sa coordoneze, sa se arunce in lupta primii si sa conduca asaltul, sa inspire. Basescu a fost un general excelent. Dar prea bataios ca sa fie “rege”.

  La ora asta care sunt generalii nostri?

  Reply

 13. Peredhil
  27, November, 2017 @ 1:59 pm

  @mac gregor

  Sictir general si Apatie generala. Cu rezultatele pe care le vedem.

  Reply

 14. Emil C
  27, November, 2017 @ 2:04 pm

  Bot e un infect dat afara de peste tot pe unde a lucrat, acum vrea sa cistige ceva popularitate prin scandal, doar-doar ii da cineva un os de ros.

  Reply

 15. Sendroiu
  27, November, 2017 @ 2:07 pm

  E dificil sa inveti un brontozaur sa traga apa dupa ce se caca. Malin Bot e un dubios care pare ca se pricepe sa dreseze dinozauri … Sau, macar, incearca 😉

  Reply

 16. mac gregor
  27, November, 2017 @ 4:12 pm

  30.000 de oamen in strada nu inseamna apatie.

  Cand nu iesea nimeni pe timpul lui Nastase desi il urau, ce mai era atunci?

  Reply

 17. super_fotbal
  27, November, 2017 @ 4:38 pm

  Eu mereu am zis ca orice om poate tremura ca varga, daca ai mijloacele potrivite.
  E amuzant sa vezi situatii de genul, dar e amuzant doar pentru ca ne convine noua. O intrebare din asta care incuie nu e ceva care sa fie folosit prea des. In cazul asta e ok ca e prima data cand astia sunt pusi in asemenea situatie, dar a doua oara nu o sa fie la fel de usor si poate efectul o sa intarzie sa apara.

  Reply

 18. Shoric
  27, November, 2017 @ 11:52 pm

  mac gregor, nu esti tu cumva tot acela care-i tinea palma doamnei Udrea pe cand era ministru dezvoltarii sub protectoratul Presedintelui Romaniei de atunci, domnul Traian ?uite ce declara febletea ta, duamna Udrea :
  http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/ultima-batalie-pentru-elena-udrea-in-dosarul-gala-bute-fostul-ministru-vrea-sa-scape-de-condamnarea-de-6-ani.html.
  este posibil sa fie mai multi mac gregor pe internet. daca nu esti tu ala atunci imi cer scuze.

  Reply