Cica secs ecologic. Citez: hăăă, hăăă, hăăă!

Aici.

1. Stingeti luminile!
Nu uitati in prealabil sa va asigurati ca partenera nu are, nu a avut si nu va avea NICIODATA putzulica lui/ei personală. Pentru ca daca are, partida de sex nu va ieşi exact aşa cum planuiaţi la inceput.

2.Reduceti consumul de apa!
Adeca faceţi dus impreuna. Daca partenera are, a avut sau va avea VREODATA putzulica lui/ei personală, grijă mare la săpun!

3. Folositi ingrasaminte naturale!
22% dintre oamenii din toata lumea au facut sex in gradina, iar gradina trebuie fertilizata cu ingrasaminte naturale, ca sa fiti ecologisti. Daca sunteti scatlover, nu aveti decat motive de bucurie.

4. Jucariile erotice pot fi toxice!
Io, dupa ce l-am cetit pe Oedip, am zis că marchizu’ de Sade e un bebelush in maieu, Torquemada e un fel de Mahatma Gandhi, sh Doftor Mengele un fel de mitropolitu’ Daniel.

5. Ce e scump e si bun!
Nu zau! Cica jucarioarele alea care se infig si care is scumpe is si ecologice. Io va zic cea mai ecologica jucarioara erotica: fomeia, mah. Si e drept ca nu e ieftina, finca coasta muuuhuhuult mai mult decat o oaie. Pastorii stie de ce.

6. Aruncati prezervativele la gunoi!
Prezervativele din latex, spre deosebire de cele din matz de capra, au o mica problema: nu sunt biodegradabile. Nu le aruncati la toaleta pentru ca infunda tevile. Daca tipesa e maritata, e de preferat sa aveti mare-mare grija unde le puneti, finca daca vine inshelatu’, s-ar putea sa fiti nevoiti sa le inghititi. Io numa atata zic.

7. Faceti miscare!
Exercitiul fizic este la randul lui un afrodisiac si ceva ce multi dintre noi ar trebui sa practice mai des. Va recomand aerobic cu o gashca de liceence, inot cu trupa de anul I de la medicina, rugby cu majoretele de la CFR Ecomax, lupte greco-romane cu crainicele de sport de la ProTV, urmate – bine-nteles – de o sauna cu fetele de la paginile 5.

8. Alegeti afrodisiace naturale!
Incercati una dintre plantele cu efect afrodisiac – telina, morcovul, ardeiul iute rosu, sparanghelul, ginsengul, piperul negru si avocado. Daca ele dau gresh, mereti in cea mai apropiata crajma studenteasca, bagati bere la greu si stingeti cu coniac, si veti fi uimit langa cine va veti trezi a doua zi in pat.

Bonus de la Groparu, care de fapt iz io: creca am mai scris despre asta!

20 lovituri, dă-i și tu!