Cheesecake de New York, acum şi în Floreşti

Concluzia numărul 1: este enorm de greu să faci videoblogging cu prunc mic. Am fost întrerupt de 17 ori pe minut.

Concluzia numărul 2: nu există. Intră în text să vezi primul meu videoblog! Aici!

Am încercat să pun ingrediente cât mai sănătoase, că io aşa am făcut pactul cu nievasta: dormim sănătos, mâncăm sănătos, bem sănătos.

Asta a fost prima prăjitură fără carne făcută de Groparu în viaţa lui, şi vă doresc ca, dacă o gătiţi pentru sexuleţ, apăi să se lăse cu o ditamai viermuială ca-ntr-o spirală MISA.

Teo, Hădean: voi ştiţi foarte bine cum se face videoblogging culinar, aşa că io v-am arătat cum NU se face. Cu plăcere, sunteţi bineveniţi. Şi tu, Gaben, poate ai ceva de învăţat de aici.

Puteţi vota reţeta asta, sau altă reţetă cel puţin la fel de bună, pe platforma blogchef.ro. By Beko.