Hoha - Niciun eveniment nu trebuie sa semene cu altul

Cheesecake de New York, acum şi în Floreşti

Monday, 27 May 2013, 15:47 | Categoria : (P), plângînd în bucătărie
Taguri : , , , ,

Concluzia numărul 1: este enorm de greu să faci videoblogging cu prunc mic. Am fost întrerupt de 17 ori pe minut.

Concluzia numărul 2: nu există. Intră în text să vezi primul meu videoblog! Aici!

Am încercat să pun ingrediente cât mai sănătoase, că io aşa am făcut pactul cu nievasta: dormim sănătos, mâncăm sănătos, bem sănătos.

Asta a fost prima prăjitură fără carne făcută de Groparu în viaţa lui, şi vă doresc ca, dacă o gătiţi pentru sexuleţ, apăi să se lăse cu o ditamai viermuială ca-ntr-o spirală MISA.

Teo, Hădean: voi ştiţi foarte bine cum se face videoblogging culinar, aşa că io v-am arătat cum NU se face. Cu plăcere, sunteţi bineveniţi. Şi tu, Gaben, poate ai ceva de învăţat de aici.

Puteţi vota reţeta asta, sau altă reţetă cel puţin la fel de bună, pe platforma blogchef.ro. By Beko.

27 de lovituri pentru “Cheesecake de New York, acum şi în Floreşti”

  1. 1Catalist

    siii … o sa castigi cuptorul ala smecher cu usebeu daca te votez? :)

  2. 2Groparu Nemernic

    @ Catalist: o sa castig numai ofrandele vestalelor virgine de la templul mancăilor.

  3. 3Beni

    Groparule, ai nenorocit reteta, dar a iesit ceva acolo. Ai uitat in schimb toppingul care se punea deasupra (cel de smantana) si peste el puneai niste capsuni proaspete si rezolvai tot.

    Apropo, zaharul nu era mult ca nu mananci 16 portii o data, ies 16 portii mari de cheesecake, ceea ce inseamna 18 grame de zahar/portie.

    Cum a fost gustul pina la urma?

  4. 4Groparu Nemernic

    @ Beni: singura chestie care nu a iesit asa cum planificasem a fost ca am pus cam multe lichide in crema (suc de lamaie, plus branza de vaci de Oaş congelată care a lăat apă) şi din cauza asta a crăpat crema.
    Colac peste pupăză, am rămas şi fără gemuri; am găsit un gem străvechi de căpşuni în cămară, dar nu arăta foarte sexy. Ar fi trebuit să iau căpşuni proaspete, cum zici, dar eram convins că gemul din cămară este de maxim 4 ani, nu 30.
    Dar, intr-un final, a ieşit ceva ce pot să-i dau şi lu’ fi-meu să mănânce şi el două felii mari înainte de micul dejun (aşa cum a făcut azi dimineaţă). Scuze de calitatea filmării, stăm cam prost cu luminile, deşi se zice că Floreşti este noul Dubai.

  5. 5Beni

    Pai e super atunci, daca fiul a papat doua felii, ai trecut de proba celui mai drastic juriu.

  6. 6Beni

    Tare asta cu branza de vaci congelata de Oas. :))) Maramu Cheesecake!

  7. 7adi hadean

    o zâs nievastă-mea că ești mortal. io, ca să nu apară confuzii, zic că ești beton!

  8. 8diana

    Di ce striga sotia “nuuuu”?ca io nu m-am prins. Ii drept ca habar nu am de reteta cizceic :-). Ispravisi tu ceva. Tate bune da’ trebuia sa o feliezi.

  9. 9Ramona

    Gropare, esti maxim :))
    Si cand te-am auzit cum vorbesti, mi s-a facut un dor de Cluj de numa 😀

  10. 10Doru Supeala

    Gropare, io te/am votat, dar vad ca bate la voi ca la fasole nievasta lu ala negru de respira greu…

  11. 11Ionut

    Bre, eşti tare! Cel mai tare video culinar! Acuma, că m-am uitat la tine cum meştereşti la cizcheic, nu mai plouă doar afară, ci şi la mine-n gură. 😛

  12. 12Gigi

    No bine , no ! A ieşit bună prăjitura ?

  13. 13adina

    of.. da fara feisbuc nu poate lumea vota?
    asta-i egalitate in drepturi???

  14. 14Ion a lu' Ion

    Recunosc ca mi-e frica de mixer.. :sad:

  15. 15aleenna

    noroc cu nievasta, tare bine le sopteste 😆

  16. 16zoltybogata

    Mai ai din prăjitură?

  17. 17Groparu Nemernic

    @ adi hadean: Hădene, you had me at “o zâs nevasta”; restu’ pe bune dac-o mai contat (meri, mo, te ţuc!)
    @ Diana: păi cum de ce o strigat! Păi dacă nu fac nimica bine!!! (ouăle se pun pe rând în cremă, nu ca la păpăradă, cum am făcut eu, din instinct)
    @ Ramona: că hai aci, no! Că ce tăt tai acol’!
    @ Doru: păi concursul este să vedem dacă strângem noi toţi trei bloagherii la fel de multe Like-uri ca ea, de fapt.
    @ Ionuţ: pare rău numa’ că nu se poate trimiete gusturile până-n Olanda, că gustu’ chiar o fost ales; deci reţeta şi persoana care a iubit-o sunt chiar alese.
    @ zoltybogata: zolty, e cam gata, da’ când mai vii la Cluj facem cumva şi te ospătăm cu ceva de genul ăsta!

  18. 18Gia

    Gropare, ma faci sa ma doara burta de la atata ras! Te anunt, numa, ca daca te prind prin Cluj, musai-musai tre sa te ţuc, ca tare haios esti.

  19. 19Beni

    Groparu, ce facusi ca ai tai colegi de breasla au saltat peste 1.000 de likeuri intr-o noapte si tu ai ramas la 300? Cumparam si noi ceva like-uri sa le luam premiul? Sau facem extra publicitate, sau ne dam batuti? Arhi avea mai putin ca tine si in urma cu cateva zile, hop la 4.900. Vis Urat la fel, ieri avea 300, azi 1200.

  20. 20Groparu Nemernic

    @ Beni: aici chiar nu stiu ce sa zic, ce stiu sigur este ca cam toti au trafic mai mare ca al meu.

  21. 21beni

    @Groparu E ok, glumeam mai nesarat. Oricum e gata concursul si cheesecake-ul va ramane prajtura mea preferata. :)

  22. 22Groparu Nemernic

    @ Beni: asa cum ziceam si in postare, Doamne-ajuta sa se lase cu siecs!

  23. 23Mihaela Curea

    Ce bine arată! 😳

Trackbacks

  1. 1. Sebi este BlogChef « Denisa Bârgău ✿ Denisa Bârgău ✿
  2. 2. BlogChef: Cel mai cel bucatar din blogosfera romaneasca! | refresh.ro
  3. 3. BlogChef: Cel mai cel bucatar din blogosfera romaneasca! | Stiri de Azi
  4. 4. Vreau să mă ajutaţi să aleg un blogger • Chinezu

Scrie cu pipi pe zid

NOU! Acuma poți scrie cu fețe galbene!



Parteneri (da' nu de pat!)