Ceva e total în neregulă cu pantalonii bărbăteşti din ziua de azi

Am încercat în week-end mi cumpăr o pereche de pantaloni pentru serviciu.
Adică, nici jeanşi, nici din aia cu dungă… Casual-i, cum se zice pe la noi la corporaţie.
Credeţi, nu e deloc uşor!
Pare toți producătorii internaţionali care aduc marfă în România au ajuns la concluzia pantalonii barbatești trebuie aibă talia ceva mai joasă şi fie mulaţi în zona genunchilor şi a tibiei.


”Mai degrabă aș prefera să-i port pantalonii ei, mulțumesc!” (sursa)

Stimaţi producători, uitaţi în jur! În România sunt foarte puţini bărbaţi care semene cu Guardiola sau cu Zidane! Întradevăr, ei au un corp atletic şi au alergat catralioane de kilometri, deci nişte pantaloni mulaţi pe gambe le vin OK… Lor! Doi! Atât!
În schimb, dacă eşti mai degrabă implicat într-o activitate de birou, pantalonii mulaţi pe nişte picioare nu prea atletice pot da impresia ai suferit o lungă perioada de deficit de calciu!

Problema numărul 1: culoarea
Ce e cu pantalonii ăştia mov, verde deschis sau bleu electric?
Ţin precizez nu interesează merg la vreun carnaval sau rivalizez cu Bozo The Clown… Vreau doar nişte pantaloni ceva mai normali pentru serviciu…

Totuşi, speranţa reînvie! Am văzut o pereche de raiaţi gri închis! Materialul pare OK! Culoarea e nesperat de neutră. Speranţa reapare!
uit mai atent la ei şi
Totul este pierdut!

Văd problema numărul 2!
Turul pantalonilor este cu 20 de centimetri mai jos decât ar trebui. Dacă nu eşti un skateboarder rebel, care îşi parcurge adolescenţă problematica, nu prea ai cum -i porţi!

OK, renunţ! Îmi iau o perche de jeanşi şi gata! Unele lucruri pur şi simplu nu sunt menite se întâmple! O caut pantaloni casual în altă zi! Azi o mi iau o pereche de blugi.

Ce naivitate din partea mea!
Jeanşii care nu sunt mulaţi pe tibie sau cu fundul căzut sunt tăiaţi, înălbiţi, îngălbeniţi, rupţi sau cu nişte aplicaţii nepotrivite.

Vânzătoarea se uită cu compătimire la mine:
– Am înţeles, dvs. vreţi nişte blugi mai simpli… aşa, mai -n anii 90’. Noi nu prea mai primim de câţiva ani! Încercaţi la Magazinul Obor!

Guest post de CezarB, în fața căruia multor dame bine le-au căzut pantalonii ca prin magie

10 lovituri, dă-i și tu!