Cele mai atroce cinci dureri pentru un tătic de băiat

1. Când îţi izbeşte gâtul sticlei de bere în incisivi şi-ţi ştirbeşte bunătate de dinţi ardeleneşti pe vecie (“v-aţi bătut, nu-i aşa, domnule Groparu?” “nu, domnule dentist, n-o să mă credeţi dacă vă zic… deci, fiul meu de 4 ani…”).

2. Când îţi dă, în joacă, cu genunchiul în testicule în timp ce tu eşti aplecat în patru labe ca să-i scoţi maşinuţa roşie de sub canapea. Expunerea între-cracilor în această poziţie nu le lasă cireşelor nici o şansă de salvare, bietele, în ciuda protestelor ONU.

3. Când te izbeşte cu toată puterea cu dosul palmei în nasul la care ai avut operaţie de deviaţie de sept, şi tu-ţi doreşti să mori în secunda următoare.

4. Când te muşcă, mârâind ca un lupişor, de ochi. OK, de pleoapă/sprânceană (gazelul tocmai doborât de leu nu-şi mai aminteşte exact zona, pentru că adrenalina i-a amorţit întreaga tâmplă preţ de câteva zile).

5. Când te prinde cu gheruţele de sfârcul stâng şi când tu, cu ochii în lacrimi, încerci să-i descleştezi pumnul, te mai şi trage de părul de pe ţâţa ta stângă căreia i se mai zice şi pectoralul stâng.

Burlaci, tătici de fetiţe, mingea e-n terenul vostru.

23 lovituri, dă-i și tu!